2777
2789
عنوان

فکر میکنه جا زدم چی بهش بگم

126 بازدید | 19 پست

با این پسر دوساله اشنا شدم سال قبل بخاطر مخالفت خانوادم مجبور شدیم قایم موشک بازی کنیم تا الان هنوزم ادامه داره  بعد اون 23 سالشه من 17 سالمه از نظر خودمم خیلییی زیاد زوده نظر خودم واس ازدواج 25 حالا بهش میگم واسه نشون کردن الان نیاین بزار حداقل یکی دوسال دیگه بعد کنکورم بعد باز میگه زود نیس نشون کنم ک بتونم ببنمت /دوتامون اراک بودیم ی مدته کلا خونشون بردن اراک سالی یکی دوبار میاد اراک میخاد ک اون موقع حداقل بتونیم همو ببینیم و این قایم موشک بازی تموم بشه/اما خب با وجود خانوادم اگ اینا دوباره الان بخان بیان اولا بخاطر سن کمم خانوادم کلا مخالف تا بقیش... حالا منی ک دارم ادعا میکنم ک دوسش دارم بعد تا بحث اینکه میشه بیان نشون کنن من میگم نه میگه تو خودت نمیخای و بهونه میاری ی بابت میگم حق داره اما چطور راضیش کنم و قانع بشه چون دوسش دارم نمیخام اینطوری فکر کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدن ب مامانم ک بیان مامانم بهشون گفته 5سال دیگ دخترمو شوهر نمیدم بعد اصلامامانم به من نگفت ک این ...

شرايط پسر چطوريه الان شغل و درامد داره؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اره فقط همین شغل و درامدشه خونه و ماشینم هیچی با خودم میگم حداقل ماشین بگیره بعد بیاد 

خب بگو بياد خاستگاري و توي خانواده باهم اشنا بشيد ك مطمئن باشي از انتخابش

ولي خودتم بايد ب خانوادت بگي ك ميخايش و قسمت سختش اينجاست

خب بگو بياد خاستگاري و توي خانواده باهم اشنا بشيد ك مطمئن باشي از انتخابش ولي خودتم بايد ب خانوادت ...

داداشم از رابطمون ک با خبر شد میگه این پسره فقط واسه سو استفاده و اینا... بعد سنمم کمه ک الان بخان بیان بعدا خانوادمو ی خاکی تو سرم میریزم اینو چکار کنم دوسندارم اینطوری فکر کنه ک من دلم نیس ی بابتم حق داره اما خب چیکار کنممم

داداشم از رابطمون ک با خبر شد میگه این پسره فقط واسه سو استفاده و اینا... بعد سنمم کمه ک الان بخان ب ...

بگو من سنم خيلي كمه خانوادم مخالفت ميكنن حتي اگه بياي و بعد ديگه فرصتي نداري 

بذار حداقل يكسال بگذره شرايطتت بهتر بشه جاي مخالفتي نباشه منم حداقل ديپلم گرفت بعد

داداشم از رابطمون ک با خبر شد میگه این پسره فقط واسه سو استفاده و اینا... بعد سنمم کمه ک الان بخان ب ...

فقط مجبورت نكنه واسه اثبات دوست داشتن باهاش رابطه داشته باشي

فقط مجبورت نكنه واسه اثبات دوست داشتن باهاش رابطه داشته باشي

نه اصلا اینطور  نیست الان دو به شکه کلا تو شوکه میبینه دوسش دارم بعد تا بحث نشون ک میشه میگم نه هنگ میکنه

خب براش بيشتر توضيح نده اعصاب خودت خرد نكن بيكاري انقد توضيح بدي اون خاسته خودش براش مهمه 

اخه میدونی چیه هرچی میگم انجام مید ولی اون هرچی میگه انجام نمیدم میگ فقط اینو میخام ایش میخام خودمو بکوبم تو دیوا