2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی تحت فشار درس و اینام 🥲

206 بازدید | 22 پست

دوازدهم تجربی برای قبولی دندونپزشکی میخونم از ی طرفم برای مهاجرت باید آیلتس بگیرم و برای رزومه ترمیم معدل کنم و یبار حداقل مشغول ب ی کاری بشم ک میخوام تدریس زبان رو در پیش بگیرم برا قوی کردن رزومه

الان همزمان فشار امتحان نهایی فشار کنکور فشار خوندن آیلتس فشار  یادگیری مهارت برای تدریس خیلی داره روم فشار میاره اها فشار باشگاه بدنسازی دو ساعته هم رومه ولی نمیدونم چه مرضیه با اینکه اذیت میشم و گردن درد دارم و هی نمیخوام خوشم از این عذاب میاد

یکم غیر عادی نیستم؟

همه باهم معلومه که اذیت میشی .حالا دوسال دیرتر مهاجرت کن .ولی موقع رفتن سالم باش .باور کن اینهمه فشار اول از همه به خودت اسیب میزنه ودیگه نمیتونی به ختی یکی از این هدف هایی که گفتی برسی

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه باهم معلومه که اذیت میشی .حالا دوسال دیرتر مهاجرت کن .ولی موقع رفتن سالم باش .باور کن اینهمه فشا ...

اره خب اذیت میشم ولی من از همین میترسم که چطور توان اینو دارم ک دارم ب همشون میرسم حس میکنم به قول تو دو سال بگذره چیزی ازم نمونه

انشالله موفق بشی 

مرسی نظری راجب این نداری ک بنظرت ا اینطور ادامه بدم نمیمیرم یا نه🤣حس میکنم مرده متحرکم اخه انگار فقط مغزم فرمان میده چکار کنم خودم تو باغ نیستم دیگه

فشار ني ني سايت هم داري چرا برا كنكور ميخوني و همزمان برا مهاجرت دوتاش همزمان ك نميشه 

دو روزه آره خیلی فشار نینی سایت هم رومه 🤣از استرس زیاد میام چرت میگم

چیبگم مجبورم تو دو سه سال همه اینارو جمع کنم آخه ی هدف مهمتر از همه این هدفا دارم اونم اینه برسم به نامزدم که تو انگلیسه چون نمیخام اون خرج تحصیلم کنه میخوام خودم با پول و تلاش خودم و بورسیه برم و بهش نشون بدم که ضعیف نیستم وگرنه نمیتونم خودمو بهش ثابت کنم 

دو روزه آره خیلی فشار نینی سایت هم رومه 🤣از استرس زیاد میام چرت میگم چیبگم مجبورم تو دو سه سال همه ...

خب وقتي اينجا دندون قبول بشي چطوري ميخاي بري اونجا

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خب وقتي اينجا دندون قبول بشي چطوري ميخاي بري اونجا

بوسیع تحصیلی میگیرم میگن میشه اگ بورسیه هم نشد کار میکنم به صورت خصوصی تدریس زبان هم کنار چند تا ترم دندانپزشکی بگذرونم که بتونم اوکی اش کنم 

نمیخام جلو نامزدم کم بیارم فکر میکنه چون ازش کوچیکترم هیچ قدرتی ندارم و نمیتونم خودمو جمع و جور کنم خیلی بهم برمیخوره

بوسیع تحصیلی میگیرم میگن میشه اگ بورسیه هم نشد کار میکنم به صورت خصوصی تدریس زبان هم کنار چند تا ترم ...

متوجه منظورم نشدي

ميگم وقتي اينجا ميخاي دندونپزشكي قبول بشي خب ٦ سال اينجايي

درس ميخوني و نميتوني بري

يكم باهم جور در نمياد برنامه هات 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

متوجه منظورم نشدي ميگم وقتي اينجا ميخاي دندونپزشكي قبول بشي خب ٦ سال اينجايي درس ميخوني و نميتوني ...

نه خب ببین کنکور بدم بورسیه بیارم میتونم برم ولی اگ نیارم میشینم چند ترم از دانشگاهش رو میرم و در کنارش کار میکنم 

هر چند ک اونا دندونپزشکی ایران رو قبول ندارن و باید از اول ی ری استارت بزنم برای قبولی به دانشگاهای اونا خیلی سخته ولی صدمو میزارم بنظرت میشه؟

متوجه منظورم نشدي ميگم وقتي اينجا ميخاي دندونپزشكي قبول بشي خب ٦ سال اينجايي درس ميخوني و نميتوني ...

اگ دندونپزشکی قبول شم تا آخر همه ترم هاشو نمیخونم فقط تا وقتی که اینجا بمونم میخونم ولی اگ بورسیه تحصیلی اوردم از همون اول میرم