2777
2789
عنوان

مامانم زونا گرفته😭😭

173 بازدید | 11 پست

رفته دکتر پماد و .. داده بهش خیلی چیز خطرناکیه؟ کسی تجربه ای داره؟ خیلی استرس دارم😭

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

🔴زونا و آبله مرغان

♦️دود دادن عنبرنسارا به زخم‌ها

♦️مخلوط کاسنی و شاهتره صبح ناشتا و عصرها نصف لیوان میل شود.

♦️یک واحد سرکه طبیعی انگور + یک واحد گلاب مخلوط شود، پارچه‌ای را به این ترکیب آغشته کرده و روی موضع گذاشته شود.

♦️مالیدن روغن بنفشه، روغن گل سرخ و روغن بادام شیرین هم بسیار کمک کننده است. (روغن گل سرخ از همه بهتر است.)

♦️مالیدن ترکیب سرکه + آب ساقه کرفس 

♦️ماءالشعیر طبی روزی ۳ لیوان یا دستور سکنجبین و ماءالشعیر

♦️مصرف سوپی از کاهو، گشنیز و کدو به مدت دو هفته هر روز و کاهش مصرف غذاها و ادویه‌های گرم

♦️ضماد برگ کاهو هر بیست دقیقه روی موضع و هر بیست دقیقه برگ‌ها تعویض شود. ضماد برگ گشنیز له شده هم خوب است.

♦️یک قاشق غذاخوری تخم بارهنگ + نصف لیوان آب جوش بماند تا لعاب بدهد. بعد با کمی شکر شیرین کرده، روزی ۳ بار بعد از هر وعده غذا میل شود. به صورت موضعی هم می‌توان از لعاب تخم بارهنگ استفاده کرد.

♦️چای آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه + یک لیوان آب جوش بعد از هر وعده غذا با یکی دو حبه قند میل شود.

♦️چای آب نارنج: ۲ قاشق غذاخوری آب نارنج تازه + یک لیوان آب جوش بعد از هر وعده غذا با یکی دو حبه قند میل شود.

♦️ماءالشعیر طبی

♦️شربت نوما (عصاره آبی کاهو)

♦️شربت بارشان (عصاره آبی بارهنگ)

👈🏻شربت‌ها از طریق داروخانه‌های طب سنتی تهیه شوند.

📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔴زونا و آبله مرغان ♦️دود دادن عنبرنسارا به زخم‌ها ♦️مخلوط کاسنی و شاهتره صبح ناشتا و عصرها ...

مرسی عزیزم😔

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

امپول سرم نداده زونا بدن درد داره بهش میگفتن میداد تا بدن درد نگیره

مسکن داده بهش

امپول سرم نداده زونا بدن درد داره بهش میگفتن میداد تا بدن درد نگیره

شمو نمیدونین پروسه درمانش چه قد طول میکشه؟

نبایدفقط یکبار دکتربره.زونا بیماریی هست که تا اتمام دوره ش بایدتحت نظرباشین تاعوارضی براتون نداشته باشه.بهتره پیش متخصص عفونی برین.گاهی وقتها زود خوب میشه،گاهی وقتها اونقدر دردهای بدنی ومشکلات پیدامیشه که مجبور به بستری میشن....با دکتر بصورت مرتب درتماس باشین.اگر علائمش شدیدترشده،بااینکه دارو استفاده میکنه اما باز هم دکترببرین 

خدایا بی نهایت شکرت
شمو نمیدونین پروسه درمانش چه قد طول میکشه؟

سلام عزیزم منم گرفتم فقط تا میتونی عنبر نسا براش دود بده من سر 5 روز خارش سوزشم کم شد و دونه ها دارن خشک میشن امروز 6 روز میشه روز به روز دارم بهتر میشم فقط حتما عبر نسا دود بده براش

نبایدفقط یکبار دکتربره.زونا بیماریی هست که تا اتمام دوره ش بایدتحت نظرباشین تاعوارضی براتون نداشته ب ...

باشه عزیزم

در کنار داروهای دکتر از عطاری گیاه شاتره بگیر دم کن و جوشانده خنک شدش رو با پنبه بزن ب محل زخم ها

به مرور زخماتو خشک میکنه و خوب میشه 

اینکارو انحام بدن خوب میشن

اسی یه ساعت دنبالت بودم اینو بفرستم بزور پیدات کردم

اینو یکی از کاربرا گفته بود میگفت امکان نداره خوب نشی

دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜
در کنار داروهای دکتر از عطاری گیاه شاتره بگیر دم کن و جوشانده خنک شدش رو با پنبه بزن ب محل زخم ها ب ...

عرق شاتره داریم میتونم اونو اسپری کنم رو زخماش الان؟ مرسی عزیزم لطف کردی