2777
2789
عنوان

متنفرم از بابام

148 بازدید | 11 پست

دوستان بابام ۷۰سالشه 

تو این سن ی ن خونه داره ن بیمه بازنشستگی داره ن بیمه تامین اجتماعی 

الان مامانم از درد داره میمیره ی دکتر نمیتونیم بریم از بس ویزیت و...بالاس ی عمل کمر تو بخص خصوصی میگن ۱۰۰م 

کل داراییش ۲۰۰م پیش خونه س با ی ماشین مدل ۸۰

واقعا چرا به فکر هیچی نیست اصلا هیچی ب هیچ جاش نیس منی ک الان ۲۳سالمه چ غلطی کنم 

همه رم دایورت کرده ب من ‌ک تو کار میکنی خودتو میکشی بالا 

با حقوق های ماهی ۱۰م من میخوام چیکار کنم اخه 😐

هرچه در جستن آنی ،آنی 

یه روانشناسی میگفت وقتی باباتون کار نمیکنه و درآمد نداره دختر و همسرش اصلا نباید کار کنن و بدعادتش کنن که همش بشینه خونه و پول بخواد

کار هم میکنین باز یه جوری باشه که خرج خونه کلا به عهدتون نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر مردای قدیمی هر کدومشون به نوعی نامردن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
یه روانشناسی میگفت وقتی باباتون کار نمیکنه و درآمد نداره دختر و همسرش اصلا نباید کار کنن و بدعادتش ک ...

کار میکنه بدبختی عقل جمع کردن نداره تا یکی میگ قربونت برم پولشو میده میره 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

اوضاع جامعه واسه همه بده بابای من خیلی پولدار بود الان به خاک سیاه نشستیم جوری که من اگه ازدواج کنم باید برم گدایی برا جهیزیه بابات که تقصیر نداره همه همینطور شدن کی ۱۰ سال پیش فکرشو میکرد یهو همه چیز بترکه دلار از ۸۰۰ تا تک تمنی بشه ۷۰ هزار تومن آخه چرا باباتو سرزنش میکنی اون حالش بدتر از توئه فقط به رو نمیاره تو خودش میریزه

کاش میشد بشی🖤💔
اوضاع جامعه واسه همه بده بابای من خیلی پولدار بود الان به خاک سیاه نشستیم جوری که من اگه ازدواج کنم ...

۵ساله نهایت وضعیت ریخته بهم قبل اون چی نمیتونست ی بیمه کنه خودشو نمیتونست ی ۴۰متری بخره ک الان تو این وضع نباشیم ؟؟

هرچه در جستن آنی ،آنی