2777
2789

سلام به همه دوستان

مادرم چند وقته درد داره و دکتر عمومی رفت براش سونو نوشت و گفت سنگ صفرا داری ،میخام بیارمش تهران که خودم ازش مراقبت کنم و اینجا انجام بدم بیمه تکمیلی البرز داره، کسی میدونه پیش کدوم دکترو کدوم بیمارستان ببرم که هیچ هزینه ای رو نداشته باشه؟

بیمارستان میلاد 

دکتر نوروزخانی

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر من هم سه سال پيش عمل كرد كيسه صفراشو...سنگ داشت

ما رفتيم بيمارستان فرمانيه. نمي دونم اونجا بيمه تون رو قبول مي كنن يا نه

اما خيلي خوب بود عملش و دكترش و تمام درداش رفت بعد از عمل

من‌مادرم‌همین عمل و کرد...دکتر خوب میشناسم‌اما نمیدونم واسه شما هزینه داره یا نه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

نیکا جون و مریم جون

ممنون که جواب دادین

بهم تلفن و اسم دکتر و بیمارستان رو بدین من زنگ میزنم می پرسم

فقط میخام خیلی کارشون خوب بالشه چون مامانم میترسه

عزیزم به نظر من یه ویزیت ببرش دکتر مصطفی جابرانصاری کارش عالیه بیمارستان مهراد هم هست...۳ ۴ روزقبل اینکه بیای وقت بگیر ازش...شاید بیمارستان بیمتو قیول کنه...اگرم قبول نکنه خودش یهت یه دکتر عالی که بیمه قبول کنه میگه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
نیکا جون و مریم جون ممنون که جواب دادین بهم تلفن و اسم دکتر و بیمارستان رو بدین من زنگ میزنم می پر ...

وقتی میری پیش این با خیال راحت برو و وقتی مامانت مرخص میشن با خیال راحت بر میگردی شهرستان..‌ دکتر مصطفی حابرانصاری فوق تخصص جراحی کودکان و بزرگ سالان

خیابان شهید مطهری خیابان میرعماد نبش کوچه دوم ساختمان پزشکان مهداد طبقه ۶

۰۲۱۸۸۵۰۵۵۹۵

۰۲۱۸۸۵۰۵۵۹۶و ۹۷

اگه خواستی به منشیش بگی از طرف من زنگ‌میزنی تو پی‌وی مسیج بده بگم‌چی بگی

دکتر جابر انصاری متخصص چی هست تلفن و آدرسی دارین از ایشون؟

عزیزم‌ایشون هر عملی فکر کنی غیر قلب و مغز و ارتوپدق انجام‌نیده...

فوق تخصص تخصص جراحی عمومی بزرگسالان

تخصص جراحی کودکان و گوارش کودکان

چون فقط یه سونو کرد که دید صفراش سنگ داره پیش دکتر داخلی ومتخصص سنگ صفرا نرفت.

ممکنه مثلا نیاز به عمل نباشه یا اینکه نیاز باشه کیسه صفراشو در بیارن؟؟؟؟؟

ممنون مریم عزیزم یعنی مامانم رو پیش دکتر متخصص گوارش نبرم؟ مستقیم ببرم پیش دکتر جراح؟

ایشون‌متخصص گوارش هم هست..‌ببین دکتری هست که اگه عمل لازم نباشه واقعا الکی‌نمیگه عمل لازمه...ولی حالا واسه کیسه صفرا که واقعا لازمه و‌مادر منم‌ کیسه صفراشو درآورده با همین دکتر...لاپراسکومی‌هم‌کرد و جای عملی نداره رو شکمش غیر ۲تا سوراخ کوچیک که جای عملشه...کارش واقعا حرف نداره واسه همین بهت میگم...اگه بیمتو بیمارستان مهراد قبول کنه که عالیه..اگه نمیکنه به خود دکتر بگو نمیتونی هزینه اضافه تر بدی و از شهرستانی یه جایی رو معرفی‌کنه...

درضمن ظاهرش خیلی خندان‌نیست ولی خیلیییی دلسوز هست... و به کارش وارده...

چون فقط یه سونو کرد که دید صفراش سنگ داره پیش دکتر داخلی ومتخصص سنگ صفرا نرفت. ممکنه مثلا نیاز به ع ...

ببین‌والا لابد بستگی داره...من‌مامانم ۱۲ ۱۳ تا سنگ‌بزرگ داشت کیسشو هم درآورد