2777
2789

خیلللللی روغن میبره.شما جیکار میکنین؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
روغن کمی میخواد که مگه کباب نمیکنی؟

چرا.ولی موقع تفت دادنش هرچی روغن میریزم میکشه انگار.تقریبا یه نصف لیوان روغن میبره

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کباب کنی دیگه تفت دادن نمیخواد!

شما تفت نمیدین؟ من بادنجون کبابیو با گوجه مخلوط میکنم بعد سرشو میذارم آبش کشیده شد روغن میریزمو سیرو تخم مرغ.بعدش یه یه ربع بیست دقیقه ای تفت میدم.اگه تفت نخوره که مزش خوب نمیشه

ببخشید ی سوال بی ربط چطور باید تاپیک بزنم؟ شرمنده

تبادل نظرو بزنین بعد برین تو موضوعی که میخواین بالاش موضوع جدید داره.

شعله خیلی کم کن تا نسوزه...همین 😁 گوجه بریز توش و رب نریز

من اصلن رب نمیریزم.پس راهی نیست؟ خانواده خیلی دوست دارن میرزاقاسمیو ولی از چرب بودنش شاکین همیشه.

عزیزم اولش سیرو سرخ کنی بهتره.

اول سیرو سرخ کن

بعد گوجه رنده شده رو توش بریز

قشنگ تفت دادی و اب گوجه گرفته شد بعدش بادمجون کبابی له شده رو اضافه کن.بازم تفت بخوره.هروقتم دیدی داره میچسبه و ته میگیره روغن کم کم بریز.درآخر هم تخم مرغ.

نمک و فلفل اینا هم که بعده بادمجون میریزن

کوچولوی من،عشق و امید من و بابایی هستی. بی صبرانه منتظر اومدنتیم
من اصلن رب نمیریزم.پس راهی نیست؟ خانواده خیلی دوست دارن میرزاقاسمیو ولی از چرب بودنش شاکین همیشه.

ماهیتابه خیلی نو که تفلون یا چودن یا هرچی داره نرفته باشه یه ذره هم روغن بریزی جواب میده

قبل کبابی کردنم بادمجوناتو نمک بزن بزار آفتاب اینجوری کلا روغن نمیکشه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
عزیزم اولش سیرو سرخ کنی بهتره. اول سیرو سرخ کن بعد گوجه رنده شده رو توش بریز قشنگ تفت دادی و اب گ ...

ممنون عزیزم.این دفه این مدلی درست میکنم.

ماهیتابه خیلی نو که تفلون یا چودن یا هرچی داره نرفته باشه یه ذره هم روغن بریزی جواب میده قبل کبابی ...

بادنجونو با پوست کباب نمیکنین؟ با پوست نمک بزنم؟