2777
2789

[QUOTE=340971604]😭😭😭ما یکم شرایطمون سخت ترم هس تو یه خونه ایم همگی [/QUOTEارخ سخته. ولی کاریه که شده

توروخدا دیگه زعفرون و چیز نخوری

یکی رو می‌شناختم قرص خورد بچه رو بندازه بچه با معلولیت ذهنی به دنیا اومد

توروخدا هیچکاری نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من و شوهرم با خانواده شوهرم رفتیم مسافرت توی سفر چسبید یقه من  ماهم جلوگیری نکردیم نتیج ...

بخدا انگار داستان خودمو گفتی الان😭😭به زووور و یواشکی 

بعدا تو تقویم نگا کردم روز تخمک گذاری رابطه بدون جلوگیری اعصابم خراب شد خاطره بدی میشه حالا😭😭😭

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
پس دیگه نگو آمادگی نداشتم و فلان شوهرت قشنگ زده که بگیره مبارکش باشه بهش خبر دادی؟؟

نه هنوز چی بگم اخه هنگم خودم 😭😭بشینم یه فصل گریه کنم اول خالی بشم

بخدا انگار داستان خودمو گفتی الان😭😭به زووور و یواشکی  بعدا تو تقویم نگا کردم روز تخمک گذاری ...

بهترین خاطره عمرت میشه 

وقتی با دستای کوچولوش نوازشت کنه‌

با لباسهای کوچولوش بوست کنه

وقتی با شیرین زبونیش از ته دلت میگی خدایا شکرت. به این روز فکر کن

[QUOTE=340971604]😭😭😭ما یکم شرایطمون سخت ترم هس تو یه خونه ایم همگی [/QUOTEارخ سخته. ولی کاریه که ...

نه دیگه این کارا رو نمیکنم

اینارو خوردم ک مثلا پریودم بیوفته جلوتر 

بهترین خاطره عمرت میشه  وقتی با دستای کوچولوش نوازشت کنه‌ با لباسهای کوچولوش بوست کنه وقتی ب ...

😭😭😭من کلی واسه بارداری برنامه داشتم الان که این همه استرس کاری دارم وقتش نبود 😭😭

بخدا انگار داستان خودمو گفتی الان😭😭به زووور و یواشکی  بعدا تو تقویم نگا کردم روز تخمک گذاری ...

فقطم یه حرف میزنه مگه با یبار حامله میشی خیالت راحت

تازگی هم میخواد منو گول  بزنه چهارمی رو بیارم گفتم بهش تو میری سر کار منم که با بچه ها پیر میشم ماشاالله سه تا بچه قدونیم قد 

بهترین خاطره عمرت میشه  وقتی با دستای کوچولوش نوازشت کنه‌ با لباسهای کوچولوش بوست کنه وقتی ب ...

ببین من انقد بچه دوس دارم همش تو تصوراتم با بچم حرف میزنم ولی الان شوکه ام

فقطم یه حرف میزنه مگه با یبار حامله میشی خیالت راحت تازگی هم میخواد منو گول  بزنه چهارمی رو بی ...

ای جانم سه تا بچه دارید ماشالله😍😍چه باحال 

خدا حفظشون کنه برات 

ببین من انقد بچه دوس دارم همش تو تصوراتم با بچم حرف میزنم ولی الان شوکه ام

خوب میشی نگران نباش. فکر کن الان یه موجود زنده تو رحمت داری که از گوشت و پوست خودته

که فقط و فقط تو بغل تو به آرامش میرسه

آنقدر ضعیفه که باید با شیره ی وجودت قوی و محکمش کنی

صد در صد هم پسره.  شک ندارن. چون روز تخمک گذاری بوده بعدم میگن تو مسافرت احتمال بسته شدن نطفه ...

فک کنم دختره چون روز قبلش هم همسرم ارضا شده بود

منم خیلی استرسی بودم این یک ماه قبل البته بجز مسافرتمون ک خوب بود اون موق

چی بگم پالا تجربه ک ندارم 😭😭

تاقبل اومدن شوهرت گریه هاتو بکن بعد پاشو یه اب بزن به صورتت. سه نهار خوشمزه درست کن. لباس خوشگل بپوش

بی بی چک رو بزار تو تشقاب اگه گل داری تزئینش کن شوهرت اومد بهش هدیه بده

نکنه شیرین‌ترین اتفاق زندگیتون رو با دلخوری بهش بگی

جلو بقیه هم خودتو شاد بگیر. 

نکنه بگی ناخواسته بود. به حرفم گوش کن پشیمون نمیشی