2777
2789
عنوان

زندگیتون پر از آدمهای خوب.....

43 بازدید | 3 پست

"آدمها همدیگر را پیدا می کنند…از فاصله های خیلی دور ...از تهِ نسبت های نداشته…انگار جایی نوشته بود که این ها باید کنار هم باشند!!می شوند همدم ، می شوند دوست ، مى شوند رفیق ، اصلا می شوند جانِ شیرین..!!درست می نشینند روی تاقچۀ دلِ هم...حرفهایشان یک جورِ خوبی دلنشین استدل برای خنده هاشان ضعف می رود؛اصلا بودنشان شیرین است !!!!وقتی هم که نیستند،هی همدیگر را مرور می کنند و مُدام گوش به زنگ آمدن هم هستند...!خدا این آدمها را نگیرد از آدمها..."زندگیتون پر از آدمهای  خوب

لا حول ولا قوه الا بالله  

*عــــشق یعنی : مست بودن بی شراب**عــــشق یعنی : اشـک جاری مثل آب**عــــشق یعنی : انتــظار و انتــــظار**عــــشق یعنــــی : آرزوی وصــل یار**عــــشق یعنی : گـریه های نیمه شب**عــــشق یعنی : سوخـــتن در التهاب**عــــشق یعنی : الـــتماس و الـــتماس**عــــشق یعنی : غم برایت چون لباس**عــــشق یعنی : دیده ی مــانده به راه**عــــشق یعنی : بی حـضورش بی پناه**عــــشق یعنی : در به در بودن چو باد**عــــشق یعنی : با صدایش شادِ شـــاد**عــــشق یعنی : دست شستن از دیـــار**عــــشق یعنی : بیـــــــــقرارِ

لا حول ولا قوه الا بالله  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه قدم برای یک زندگی شاد...... خود را به خاطر افراد بی فایده ای که لایق داشتن هیچ جایگاهی در زندگی تان نیستند، دچار استرس نکنید.هیچگاه احساسات خود را، بیش از حد صرف چیزی نکنید. چون در غیر این صورت صدمه خواهید دید.بیاموزید بدون نگرانی زندگی کنید. چون خدا در همه حال هوایتان را خواهد داشت. اعتماد کنید و ایمان داشته باشید.

لا حول ولا قوه الا بالله