2777
2789
آخه هم سر سفره هم پشت سر طرف اونو گرفتن‌ هم مادرم هم سه تا خواهرام

کار درستی نکردن. زنداداش من الان از شب یلدا تا حالا با من سنگینه و من واقعا چیز خاصی نگفته بودم اصلا هم برام مهم نیست که باهام قهر کنه یا نکنه. 

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
آره چون تازه رسیده بودم آشپزخونه هم شلوغ بود  سینک خونشون اصلا تو دید نیست بعد اینکه زن داداشم ...

فکرش نکن 

دیگه گذشته 

الان زندانداشت هفت پادشاه خواب دیده و شما غصه الکی و گریه الکی 

مامانت و ابجیاهم فقط تذکری دادن ک حواست باشه ک مثلاً باعث دلخوری نشید کدجمع خراب بشه 

من چ جای شما بودم چ عروس بهرحال ناراحت میشدم ولی بهتر دنیارو ب یورمون ببینیم و غصه نخوریم ک پیر و مریض میشیم

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین دوست من اول اینکه با خودت صادق باش اگه بی منظور گفتی که دیگه ناراحتی نداره بعضی از ناراحتیا از عذاب وجدان هست . بهر حال میگی نمیدونستی عروس ظرفا رو شسته و این خرفا پس نباید عذاب وجدان داشته باشی 

بعدم یکم به سابقه ی خودت نگاه کن . شاید بد سابقه ای مثلا شاید لحن صحبت کردنت بد هست و حرفی که میزنی بد برداشت میشه !و خواهر و مادرت بهر حال سابقه ی رفتار های تو رو میدونن!

بهر حال خواهرت اگه نصیحتی هم کرده جلوی زن داداشت نبوده و تو جمع خواهر و مادرت بهت زده که بنظر من چیزی بدی نیست یعنی اونا رو از خودتون دونسته اگه جلوی زن داداشت میگفت باید ناراحت میشدی .

حالام ناراحت نباش ولی سعی کن سنجیده تر هم حرف بزنی هم روی لحنت کار کنی

من استارتر رو نمیدونم و گویا جوری که گفت اخرکار متوجه شده عروس شسته من خودم مجردم فک نکن ماور شوهر ی ...

والا تا باشه از این بحثایه پیش پا افتاده بین عروسا و خواهرشوهرا و مادرشوهرا... حالا ی نفر رژ غلیظ، زده دلش خواسته زده لیوان رژی شده بدرک که شده...اسی اگه بدونه خارشوهر مادرشوهر من چه زر زرایی میکنن میبینه اصلا این بحث چیزی نیست که بخوای بهش فکر کنی چه برسع گریه  

باورت میشه 14ساله ازدواج کردم نهایتا دوبار باشوهرم قهر کردم  اصلا آدم قهری نیستم  حرفت د ...

دقیقا منم اهل قهر نیستم 

۱۵ ساله ازدواج کردم و اینجور اتفاق ها خیلی برام افتاده چون با خاله هام خیلی صمیمیم و زن داییام هم همسن خودمن و باهاشون صمیمیم 

ولی اگه یه وقت ناخواسته کاری کنم همه یقمو میگیرن و البته منم جواب میدم 

مامانم بیشتر حرف اونا رو تایید کرد که بهونه دست زنداداشت نده حرف دربیاره و فلان  بعدم گفت بیخو ...

راست میگه برو من مطمئنم بعدش هم به خواهرت میگه تو بدت اومده شما چون کوچیکه هستی فکر میکنن میتونن ازت ایراد بگیرن

شما هم اصلا حرف بدی نزدید زنداداشتون هم که ماشالله جواب داده دیگه ادامه نداشته به مادر و خواهرتون بگ ...

منم همینو گفتم که یه حرفی زدم اونم جواب داد منم سکوت کردم هم سر سفره طرفشو گرفتید که بازم چیزی نگفتم الان جلستون چیه 

میگفتن میگیم که دوباره ازین حرفا نزنی خدایی نکرده با برادرمون اختلافش بیفته

من از حرف زنداداشم اصلا ناراحت نشدم و توقعی ازش نداشتم ولی حقمه از خواهرام توقع داشته باشم

عزیزم پایین تر جواب این حرفتم دادم

ولی در کل شما اگه هدفت اینه یه ساعت دو ساعت بری خوش بگذرونی که حال و هوات عوض شه، شرطش اینه که یه ذره این سخت گیری و حساس بودن رو هم کنار بذاری، مخصوصا نسبت به خواهرات، ادم با خواهرش که از این حرفا نداره

نمیگم مقصر شما بودی و عروس بی تقصیره، ولی مساله پیش اومده واقعا در حدی نیس که بخواد انقد کش پیدا کنه و باعث دلخوری بشه

بنظرم ادامه نده که بیشتر از این خوب نیست  رابطه تو رو هم مثل قبل نگهدار با خواهرات شما خودت ه ...

نه عزیزم بارها شده چه خونه ی مامانم چه مادرشوهرم گفتن که نپخته یا کثیفه گفتم متوجه نشدم حتما 

منم همینو گفتم که یه حرفی زدم اونم جواب داد منم سکوت کردم هم سر سفره طرفشو گرفتید که بازم چیزی نگفتم ...

من بهت تعریف کنم قضیه دیروزمو مغزت هنگ می‌کنه به خدا 

میری روی خواهران ماچ می‌کنی😁

ولی به مامانتو و خواهرات بگو اگه عروسمون بفهمه شما دارید طرفداریش میکنید در آینده ای نزدیک روی همتون سوار میشه و احترام هیچ کدومتون را نمیزاره

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید