2777
2789
عنوان

عاصی شدن از دست گربه ها

31 بازدید | 3 پست

من مادرم غذا میداد بهشون تو حیاط و الان اینا موندگار شدن و کلا تو حیاتن. منم اتاقم پنجره داره چسبیده ب حیات یه مدته تموم بدنم میریزه بیرون چون حشره میاد بخاطرشون و خود مامانمم مدااام غر میزنه که خسته شدم فلان. یکی هم تو خونه داریم . نمیدونم چهار تا گربه ی تو حیاتو چیکار کنم😭 از دست مامانم روانی شدم فکر مسئولیتشونو‌ نکرده الانم همش جنگ و دعواست سرشون 

وای خدا😭😭😭به نظرم چیزی ندین بهشون یواش یواش خودشون میرن دیگه

گناه دارن و‌نمیرن از بچگی اینا اینجا بودن و‌دستی هم‌نیستن انننقدر غر میزنه مامانم ک حد نداره همشم میندازه گردن بقیه چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه دارن و‌نمیرن از بچگی اینا اینجا بودن و‌دستی هم‌نیستن انننقدر غر میزنه مامانم ک حد نداره همشم می ...

آخی الهی اگه از بچگی اونجا بودن گناه دارن ولی آخه چیکار میشه کرد اول وآخرش که باید مستقل بشن خدا خودش حواسش بهشون هس برن بیرون میتونن غذا پیدا کنن مادرتونم گناه داره اینقد حرص میخوره