کیک هویج
هویج دو عدد رنده شده
ارد یک و نیم لیوان
شکر یک لیوان
تخم مرغ ۴عدد
روغن سه چهارم لیوان
پکینگ پودر یک تا دوقاشق چایخوری
اوانیل یک قاشق چایخوری و دارچین دو تا سه قاشق غذاخوری
اول فر رو دمای ۱۸۰سانتی گراد گرم کن و بعد تخم مرغها و شکر رو باهم مخلوط کن تا شکر حل بشه و به رنگ سفید در بیاد بعد روغن رو اضافه کن و ارد الک شده و پکینگ پودر و مخلوط کن بعد وانیل و هویج رنده شده و دارچین رو اضافه کن خواستی میتونی گردو خرد شده هم اضاف کنی و مخلوط که کردی توظرف مناسب کهکفشو کمی چرب کردی بریز به مدت ۴۵دقیقه تا ۵۰دقیقه بزار بپزه و بعد یک خلال یا چنگال بزن نچسبید بدون کیک امادست دربیار از فر و نوش جان