2777
2789
عنوان

اسهال شدید تو رو خدا کمک کنید

286 بازدید | 53 پست

بچه دو ساله از دیروز اسهال گرفته۱۶ بار یا حتی بیشتر پوشکشو کثیف کرد . هیچی نمیخوره . کته برنج خورد کمی ولی همشو بالا آورد. اصلا حال نداره تو تب داره میسوزه . موز نصفشو خورد و ماست هم از وقتی بدنیا اومده نمیخوره

صبح بردیم دکتر ولی شربت هارو که خورد بدتر شده شیاف هم اثری نداشت

نمیدونم دلیلش چیه شاید گرمازدگی باشه .وای توروخدا کمک کنید باید فردا ببریم بیمارستان 

آب هم نمیخوره یه جا خوندم کم آبی و اسهال خطرناکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسهال برای بزرگسال هم خطرناکه ببرید متخصص

دکتر گفت اگه خوب نشد فردا بیارید سرم بزنم🤦‍♀️

والا روستاییم تا شهر هم یکساعت و نیم فاصله اصلا نمیشه الان رفت.

وای خدا😭😭

من باشم میبرم اورژانس همین الان باید بهش سرم بزنن خیلی خطرناکه نذار فردا.

تو روستاییم تا شهر یک ساعت و نیم فاصله اس اصلا ماشین پیدا نمیشه الان بره واقعا سردرگمم🤦‍♀️😭

بیماری ویروسیه.دختر منم هفته قبل همین شد.مرتب بهش تب بر بده.ویروسش یه جوریه که با تب بر بازم تب بالا میره.مرتب پاشویه بده.او آر اس اگر داری بهش بده.اگر هر چی میخوره میاره بالا مجبوری ببری بیمارستان آمپول صد تهوع بزن.منم شب اول به دخترم آمپول دمیترون زدم.الان ده روزه مریضیش شروع شده.سه شب تب کرد.بعد تبش قطع شد هنوز شکمش شله