2777
2789

داییه شیشه ای بوده تو خوزستان دوتا خواهرزاده هاشو یکی یازده ساله بوده یکی دوازده ساله چاقو زده بود یازده ساله طفلی فوت کرده اون یکی ام تو بیمارستان بستریه خداروشکرحالش رو به بهبوده 

داییه وقتی حالش اومده سرجاش سرجنازه بچه شروع به خودزنی کرده بعد پلیس اومده گرفتنش حال داییه وخیمه بیمارستانه...

منم شوهرم شیشه قایمکی شیشه میکشه توروخدا دعا کنین من تواین یکی دوماهه بتونم یه پولی جفت وجور کنم ازاین خونه برم دعا کنین خدا کمکم کنه من جایی برای رفتن ندارم شاید دعاهای شما اثرکردو نجات پیدا کردم😢فعلا دارم ظرف و ظروفامو و وسایلامو میفروشم از طریق دیوار چون شوهرم نمیزاره برم سرکار ازقصد نمیزاره که من نتونم برم  میدونم...بچه ها دعااا توروخداا دعام کنین فقط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل به خدا ان شالله هرچه زودتر بتونی بری. ان شالله شرایط عالی برات جور شه. خانوادت حمایت خفن بکنن ...

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت 💕 نه خانواده ام حمایت نمیکنن خانواده زیاد خوبی ندارم متاسفانه

وقتی تو نی نی سایت اینجور چیزا رو میبینم مغزم سوت می‌کشه واقعا..با خودم میگم ینی واقعا راسته ؟؟؟؟وقتی به مشکلات خیلی کوچک خودم نگا میکنم میگم اینا مشکل نیس..خدایا هزار مرتبه شکرت .

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت 💕 نه خانواده ام حمایت نمیکنن خانواده زیاد خوبی ندارم متاسفانه

ببین برو مسجد چیزی ازین گروههای حمایتی بسیجی چیزی پیدا کن. دردو دل کن شاید کمکت کردن. شوهرت طلاقت میده اصلا؟ فکر نکن معتاده میتونی راحت جدا شی

یعنی جدا شی جایی نداری بری؟پرستاری سالمندم بری سگش شرف داره

توخونه هرغریبه ای میترسم برم زمونه خیلی خرابه اول میخوام یه سوئیت اجاره کنم بعد یواشکی برم چون شوهرم تهدیدم کرده که طلاقم نمیده ازش میترسم بعد اینکه رفتم میتونم سریع یه کار پیدا کنم و میتونم روپای خودم وایسم

وااااای خدای من چقد سخت ..خیلی مواظب خودش باش گلم .بخصوص شبا ..بچه هم داری یا نه .مامان بابا نداری&n ...

خوشبختانه تا حالا ندیدم توهم بزنه اما اگه اعتیادش شدیدتر بشه ممکنه توهمم بزنه...نه بچه ندارم خداروشکر..‌مامان بابام خبر ندارن شوهرم شیشه ایه منم تو زندگی فهمیدم😔اصلا به قیافش نمیخوره

خوشبختانه تا حالا ندیدم توهم بزنه اما اگه اعتیادش شدیدتر بشه ممکنه توهمم بزنه...نه بچه ندارم خداروشک ...

چن سالشه عزیزم ..الهی ..خداروشکر ک بچه نداری ..چجوری قهمیدی

وقتی تو نی نی سایت اینجور چیزا رو میبینم مغزم سوت می‌کشه واقعا..با خودم میگم ینی واقعا راسته ؟؟؟؟وقت ...

اره عزیزم راسته من الان وسط این کابوسم الان نصف ایران معتاده ..برو تاپیکامو بخون متوجه میشی که من چقدر بدبختم خواهر😔😔😔

ببین برو مسجد چیزی ازین گروههای حمایتی بسیجی چیزی پیدا کن. دردو دل کن شاید کمکت کردن. شوهرت طلاقت می ...

میرم همین فردا میرم ببینم اصلا کسی هست..‌خونم حومه تهرانه اینجام غریبم خانواده ام تهرانن ..اینجاهارو زیاد بلد نیستم ولی دوتا مسجد هست حتما میرم 

چن سالشه عزیزم ..الهی ..خداروشکر ک بچه نداری ..چجوری قهمیدی

۳۶ سالشه دوبار دیدم وسایلای مصرف شیشه رو تو کیفش یه بارم دیدم داشت میکشید‌..شبا میره بیرون مسافرکشی همونجا توماشین میکشه