2777
2789

سلام نانی ۳۰ ساله!

حالت چطوره؟ خوبی؟

ببینم این روزای 3۰ سالگی؛ بیشتر از ته دلت می‌خندی؟

دلم می‌خواد این نامه رو، دقیقا روز تولد ۳۰ سالگیت به دستت برسونن!

یعنی بخوام به تاریخ دقیق بهت بگم باید به پستچی میان کهکشونیمون بگم این نامه رو دقیقا به نانی ۳۰ سالمون روز ۳ آبان سال ۱۴۱۳ تحویل بده!

نانی قشنگم، از ته دلم امیدوارم که در حال گذروندن روزای قشنگی باشی!

از ته دلم امیدوارم لبخندت پررنگ‌تر و محکم‌تر از 10 سال پیشت شده باشه!

امیدوارم قوی‌تر و زیباتر شده باشی!

نیمدونم الان چه خبره توی زندگیت و توی دلت چی داره می‌گذره، ولی امیدوارم با خوندن این نامه یه لبخند قشنگی بیاد گوشه‌ی لبات و تا چند روز بمونه!

بذار من یه ذره برات تعریف کنم حال و هوای این روزای ۲۰ سالگی من چطوریه!

میگذرونیم؛ خودت در جریانی که...حالم زیاد خوب نیست‌...

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.

دلم میخواد ازت بشنوم عشق خیلی قشنگ‌تر و پررنگ‌تر از اون چیزی که من فکر میکردم وجود داره و تو بجای اینکه سرنوشتی مثل دو نسل قبلت پیدا بکنی یه عشق شیرین رو تجربه کردی.

دوست دارم بهم بگی که دغدغه و مشکلات الانم کوچولو و بچگانه بودن و وقتی به الان تو برسم فقط و فقط به حال این روزام میخندم‌.

و لطفا بهم بگو که خوشحالی!

می‌دونی این روزا، دلم برای خیلی چیزا و خیلی آدما تنگ شده!

حتی کارایی که قبلا می‌کردم!

انگار زندگیای هممون بعد از کرونا،کلا یه جور دیگه شده!

راستی از اون فیلمی که قولشو به خودت داده بودی و میخواستی کارگردان فیلمنامه خودت بشی خبری هست اصلا؟ یا هنوزم فقط رو کاغذ پیادشون میکنی؟

یادته اصلا چی شد که قول کارگردانی فیلمت رو به خودت دادی؟ اون روز،مسابقه ای که برنده شدی و هرچی بزرگ تر شدی علاقت به نوشتن و خالی کردن افکارت روی کاغذ بیشتز شد!

فقط لطفا اگه فیلمت رو ساختی یاد و خاطره‌ی اون وقتایی که میشستی کنار پنجره و تند و تند توی یادداشت های گوشیت مینوشتی رو هیچ وقت فراموش نکن و یادت نره که از کجا به کجا رسیدی!

راستی اوضاع کار و بارت چطوره؟ بالاخره تونستی توی کمپانی ای مثل TVN کار بکنی؟

یادت نرفته که چقدر عاشق شرکتشون و فیلماشون بودم؟

اصلا از وقتی قشنگیای فیلماشون رو دیدم عقل و هوشمو از دست دادم و گفتم من باید یه روزی وارد اینجا شم!

بگو که منو به این آرزوم رسوندی لطفا!

اصلا ببینم همون قدر که من فکر می‌کردم قشنگ و جذاب بود یا نه؟

بیا یه ذره از مسافرت هاتم برام تعریف کن!

یادته یه روزی یه جایی خوندیم که: این دنیا مثل یه کتابه و کسی که توی این دنیا سفر نکنه مثل اینه که فقط چند صفحه‌ی کوتاه از این کتاب رو خونده باشه!

البته ازت توقع ندارم با این وضع گرونیه دلار رفته باشی کل میلان یا مارسی رو بگردی و تیک لیست آرزوهامو زده باشی!

ولی خب اگه انقدر گرون فکر نکنم، فکر کنم شاید یه سری جاها رو رفته باشی دیده باشی!

لطفا عکسات رو با نامه‌ی بعدی با کلی بوس و بغل برام بفرست!

راستی چند مورد از لیست شگفتی‌هاتو تونستی تیک بزنیو انجامشون بدی؟

می‌دونی، دوست دارم ازت بشنوم که بهم افتخار می‌کنی!

که منو قوی می‌بینی و بهم میگی مسیری که در پیش گرفتم مسیر درستیه!

ببینم هنوزم به اندازه‌ی اون موقعات دل نازک و نازک نارنجی‌ای؟ ببینم هنوزم وقتی دلت می‌شکنه مدت‌ها طول می‌کشه تا خوب بشی؟ یا قوی‌تر شدی؟

راستی یادته که بهم قول داده بودی که تا آخر عمرت تا جایی که میتونی کتاب بخونی؟ کجای لیست کتاباتی؟ چند تا کتاب خوندی که واقعا حس کردی زندگیتو عوض کرده؟

می‌دونی عزیزم؛ این روزام قشنگیای خودشو داره!

پر از پستی بلندیه! یه روزایی خوشحالِ خوشحال میشیو یه روزایی هم ناراحتِ ناراحت!

یه روزایی هست که درگیر روزمرگی می‌شم اونم خیلی زیاد، دلم می‌خواد توی اون روزا تو از 10 سال بعدم بیای، منو بغل کنی و بگی که همه چیز درست میشه! که داری راه رو درست میری!

یه روزایی هم احساس میکنی تنهایی!

یه تنهایی سنگینی که بارش روی دوشاته و خب بودن هر کسی هم نمی‌توه اونو پر کنه!

ولی خب می‌گذره و من بالاخره سعی میکنم دلایل خوشحالیمو توی چیزای مختلف پیدا کنم!

راستی الان وقتی ناراحت و عصبانی ای چیکار می‌کنی؟ یادته که من قبلنا اینجور موقع آب بود که به روح خستم آرامش میبخشید؟با یه دوش گرفتن و زیر آب گرم آروم گرفتن تمام فکر و خیالاتم رو آب می‌شست و می‌برد 

هنوزم همینطوری حالت خوب میشه؟

ببینم هنوزم وقتی میخوری زمین میشینی عین خل و چلا یه ساعت به خودت می‌خندی؟

هنوزم عاشق نقاشی کردنی و وقتی یه مداد می‌بینی شروع میکنی نقاشی کشیدن همه جا؟

ببینم هنوزم وقتی شکلات می‌بینی شبیه دختر بچه‌های 5 ساله ذوق می‌کنی و کل لباس و صورتتو شکلاتی می‌کنی؟

می‌دونی، این نامه رو خیلی وقت بود که دلم می‌خواست بنویسم برات!

یه کانون باعث شد عزممو جزم کنمو برات بنویسم!

راستش اولشم یه ذره می‌ترسیدم... آخه من نمیدونم که وقتی داری این نامه رو میخونی شرایطتت چجوریه و احتمالا هم میدونی که من خیلی فکر کردن به آینده رو دوست ندارم!

یعنی از فکر کردن به ناشناخته‌ها و چیزایی که روشون کنترلی ندارم می‌ترسم!

ولی ستاره کوچولوی من!خودت میدونی تنها کسی که میتونه مرحم زخم هات باشه و در هرجایی کنارت باشه و دلتو نشکونه خودتی!و اینو بدون که الان، توی هر شرایطی که باشی منه 10 سال گذشتت بهت افتخار می‌کنم و مطمئنم تو هر کاری که تونستی کردی تا به اونجا برسی! چون میشناسمت!

و امیدورم که تو هم به من افتخار کنی و از گذشتت شرمنده نباشی!

دوستت دارم به اندازه‌ی تموم اقیانوس!

امیدوارم به جایی رسیده باشی که حقیقتا و از ته قلبم به تبدیل شدنم به تو افتخار کنم واسم نامه بنویس و توش یه ذره از خودت برام بگو! خیلی کنجکاوم بدونم چه شکلی شدیو چیکارا میکنی

شماهم اگه دوست دارین چیزی به خود آیندتون بگین:)

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی که براش تلاش کردی رو گرفتی؟ همون زندگی رو داری که هرروز رویاش رو میبینی؟ خوشحالی؟ 

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
با متنت بغضی شدم..

از اعماااق وجودم در اومده متن:]

سلام سارای 40ساله خوبی خوشی تونستی راننده بشی ایادیگه چه خب عه بچمم میشه 16ساله اینجاش باحاله برام ق ...

تازه گواهینامه گرفتی؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

سلام زیبای ۳۲ساله 

هنوزم غمگینی و افسرده ای یا به آرامش رسیدی؟ پدرت رو بخشیدی؟تونستید با مادرت و برادرت صاحب یه سر پناه بشی؟معلم ورزش شدی؟تونستی بدون اینکه بترسی تو چشم بقیه نگاه کنی یا باز مجبوری سرتو بندازی پایین

سلام ...سی و دو ساله 

هنوز زنده ای؟😍 هنوز عاشقی؟ هنوزم از انتخاب و ازدواجت راضی هستی شکر خدا؟😻😻بچه مچه چ خبر ؟ مادر خوبی شدی برا بچت؟ محمد مث قبل دوستت داره؟ مرسی ک  تا اینجای زندگیو با خم و چمش اومدی و زندگی و خانوادتو تشکیل دادی 🙂🥰بوس بهت از طرف ۲۱سالگیت

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

جالبه تا حالا به این کار فکر نکرده بودم حتما سر فرصت انجام میدم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

سلام فاطی خوبی ، خوبه همه چی؟ الان چیکار می‌کنی ؟

اصلا زنده ای ؟ مامان بابا خوبن؟

میگما همون رشته ای که میخاستی اوکی شد ؟ می‌دونم الان کنار همدیگه خوشحالیم شاید یه بچه گوگولی داشته باشیم،میدونم دیگه زیاد گریه نمیکنی الان دیگه خیالت راحته و شادی ، دیدی گذشت ؟ دیدی تموم حرص خوردنات تموم شد ؟ ولی پیر شدی دختر عجیب پیر شدی عجیب🖤

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

من فکر این که دخترم اون موقع ۱۰ سالشه و پسرم ۱۴ خیلی جذابه برااام میخام ببینم اوضاع نوجوانیشون در چ حاله شایدم ی نی نی دیگه داشتم وای خدایااااا🤭🤭😍😍😍

ی صلوات میفرستید برام❤️❤️

مَــن عزیزم! 

امیدوارم توی سی سالگی به تمام اهدافت که 21سالگی بهشون فکر میکردی حسرت میخوردی خون دل میخوردی تا بهشون برسی رسیده باشی.... 

من الان دارم تلاش میکنم تا تو توی سی سالگی موفق بشی و لبخند بزنی به خودت افتخار کنی ❤💪🏿

این روزای سخت میگذره و خدا هیچ وقت ولت نمیکنه فقط تلاش کن برای اینده بهتر 🍃🌼

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)