2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم  من خوردم عزیزم فیش هم میشه تهیه کرد ولی قیمت های بالاس

چرا جو میدی؟ قیمت چی؟ اگر فیش غذا رو میگی اصلا پولی نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چرا جو میدی؟ قیمت چی؟ اگر فیش غذا رو میگی اصلا پولی نیست. 

جدی می‌فرمایید ؟

عزیزم پولیه قیمت هر غذا هم درست یادم نیست ولی گرونه 

اگه پولی نبود که جلو درش نمیومدن پایین حتی یک نمک بگیرن 😊🤌🏻

همه من خودمم رفتم برا گرفتن غذا پول می‌گرفتم مجانی که نیس

عجیبه ی برنامه ای قبلا بم گفتن اگ ثبت نام کنید قرعه بیفته ب اسمت غذا بت تعلق میگیره دادم حرم بم گفت ولی حرفی ا پول نزد

جدی می‌فرمایید ؟ عزیزم پولیه قیمت هر غذا هم درست یادم نیست ولی گرونه  اگه پولی نبود که جلو در ...

احتمالا قصد و غرضی دارید که پولی بودنش رو مطرح میکنید وگرنه همه ملت میدونن غذا حرم رایگانه😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

احتمالا قصد و غرضی دارید که پولی بودنش رو مطرح میکنید وگرنه همه ملت میدونن غذا حرم رایگانه😊

قصد و غرض ؟

مگه پولشو من میگیرم ؟

واقعا یه حرفایی میزنید آدم شاخ در میاره به نظرم با شما که سطح سواد و منتطقتون انقد بالا هست صحبت نکنم بهتره 

ضمنن امشب از خدا خواستم یک بار هم که شده غذا خوری حضرت دعوت بشید البته اگه لایقش باشید که سطح عطالاعاتتون بره بالا اینجوری جایی نگید که مورد تمسخر قرار نگیرد زیباااا🤌🏻😊