2777
2789

سلام دوستان...پسرم داره دندونتی رد بالا بیرون میاره...ولی حدود ۱۷ روز هست که اشتها زیادی نداره...و چهار روزه که اسهال داره...این طبیعیه یا نه؟ میشه کمکم کنید...

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بچه ایی یجوره بچه من از 4ماهگی تب و اسهال داشت تا یکسال و نیم ..بچه خواهرم اصلا نفهمید کی دندون دراورد

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

هر بچه ایی یجوره بچه من از 4ماهگی تب و اسهال داشت تا یکسال و نیم ..بچه خواهرم اصلا نفهمید کی دندون د ...

یعنی این همه وقت اسهال داشت مگه میشه؟!

اسهال هیچ وقت طبیعی نیست ببرش دکتر اگرم نمیتونی دکتر بری چلو برنج با نعنا درست کن ماست هم بهش بزن تا ...

باشه حتما اینکار میکنم...ولی ۱۷ روز بی اشتهایی عادیه یا ن؟

هر بچه ایی یجوره بچه من از 4ماهگی تب و اسهال داشت تا یکسال و نیم ..بچه خواهرم اصلا نفهمید کی دندون د ...

من بچم سر واکسن زدنا اصن تب نمیکرد واکسن زدم روژ بعدش تب شد منم گفتم از واکسنه نگو بخاطر دندون بود تا ی ماه از خورد خوراک افتاد

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
باشه حتما اینکار میکنم...ولی ۱۷ روز بی اشتهایی عادیه یا ن؟

آره ولی هرجور شده یه چیزی که خیلی دوست داره درست کن تا معدش کوچیک نشه و از غذا نیفته

بچه ها برنج سفید چرب و چیلی خیلی دوست دارن یا موز

ماکارونی که دیگه عاشقشن یبس هم میکنه 

یا سیب زمینی آبپز درست کن(تو آب مرغ یا گوشت بپزی خوش طعم تر میشه)یه کم نمک بزن تا به دهنش مزه کنه و بخوره

اگه دوسالش تموم کرده حلوا شکری هم خیلی مقویه و چاق کننده اس

آره ولی هرجور شده یه چیزی که خیلی دوست داره درست کن تا معدش کوچیک نشه و از غذا نیفته بچه ها برنج سف ...

وای گلی ممنون از توضیحاتت💋💋🙏