2777
2789
عنوان

کسی پایه رژیم آب هست ؟

59 بازدید | 8 پست

من خودم خیلی وقته دارم تحقیق میکنم و قصد شروع دارم و خیلی مصمم هستم که اینکارو انجام بدم چون میدونم بعدش حس قدرت و اعتماد به نفس پیدا میکنم من بیشتر هم بخاطر جنبه کاهش وزن و هم پاکسازی بدن و پوست اینکارو انجام میدم دوستدارم کسی همراهم باشه اگر کسی بود بگه تو تلگرام باهم انجام بدیم اگر کسی هم نبود خودم تنهایی انجامش میدم ولی اگر ذره ای حس کنم حالم بده رژیم رو میشکونم و یه رژیم اصولی رو ادامه میدم قصد دارم ۴۰ روز اینکار رو ادامه بدم اولش حرفی از وزن و سایزم نمیزنم ولی بعدش کامل بهتون گزارش میدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رژیم ها خطرناکن عزیزم  ممکنه مسمومیت با اب بگیری  کاهش وزن نرمالی هم نخواهی داشت و س ...

اتفاقا خودمم بخاطر همین قضیه دو به شکم بودم حالا استارتشو میزنم اگر نتونستم دیگه ادامه نمیدم و یک رژیم اصولی میگرم

سلام قبلن یه مطلب راجبش خوندم میشه انجام داد اما شرایط داره باید تحت نظر پزشک باشی و نوشته بود  تا هفت روز شاید تو خونه بشه ولی بعدش باید  حتمن تحت نظر پزشک و تو بیمارستان باشه چون خیلی مراقب میخاد و افرادی که تا چهل روز رفتن نوشته بود میشن عین نوزاد سالم و پاک از نظر جسمی حتی بیماریهای سخت باهاش درمان میشه

تو این برنامه حتمن باید تنقیه استفاده بشه وگرنه چسبندگی روده ایجاد میشه خب اگر برای تنظیم وزن میخای به برنامه غذاییت سرکه سیب اضافه کن پیاده روی کن زیره سبز تو نمک پاش بریز تو سفرت باشه همیشه تو خونه زیاد پاشو بشین منظور اگه یکی یه لیوان اب میخاد تو براش بیار 
و البته اگه میتونی روزه گرفتن و به مرور بزار وزن تنظیم بشه با کارای معمولی رژیم سخت یهویی هم مریضت میکنه و هم برگشت داره

و بی فایدس 
ان شاالله موفق باشی