2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم

2821 بازدید | 140 پست

همین الان بحثمون شد😭

همه چی از ظهر شروع شد سر پول اومدیم خونه اومدم لباسشو اتو بکشم گفت بخوابم بعدا بکش

حالا بیدار شد داشتم اتو میزدم چقدر زد تو سرم خودمو و بابامو فحش داد 😭😭😭

۳ هفتمه اما از همون اول بچه نمی‌خواستم الانم نمیخوام😭

خیلییی دلم گرفته نمیتونم پیش کسی حرفی بزنم ن چیزی بهش بگم😭

جان منی❤️

چن شب پیش کمرم خیلی درد میکرد گفت پامو بمال درد میکنه گفتم بخدا کمرم خیلی درد میکنه گفت هنوز هیچی ب هیچیه از الان ناز نکن من باج ب این حرفا نمیدم حال ناز کشیدنم ندارم😭

جان منی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پرتوقع هست همسرت اینو قبل بارداری کاش ادب میکردی 

لباس چرا اتو کنی ؟ برای خودت کاش بیشتر از اول ارزش قائل می‌شدی اینجوری پیش بری کم کم هیچ احترامی بهت نمیزاره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا چی فحش داد ؟

داشتم با اتو پرس اتو میکردم برگشت گفت تو این مدت من خواب بودم چرا با اتو دستی اتو نکشیدی

گفتم اونو جمع کردم کلا از همون اول با این اتو راحت تر اتو میکنم

بهش گفتم میخوام ک لباساتو اتو کنم گفت بزار بخوابم بعدش اتو کن 

اومد گفت چرا با اتو دستیت من خواب بودم اتو نکردی منم حرف بالا رو زدم زد تو سرم گفت گوه خوردی ک خریدی و ...... 

فوش داد و رفت

جان منی❤️
بهش رو دادی که اینو بگه گلم

اصلا از رو بارداری هم نه شایپ از کار یا ب هر دلیلی کمرم درد میکرد اما ی بار نشد بگه بیا من کمرتو بمالم بهتر بشه

۲ شب ک مهمون داشتم گفتم کتفم خیلی درد میگنه گفت از همون اول مریض بودی فلان بودی با اینکه من ۱۵ سالم بود عقد کردم تازه عروسی کردم بعد ۳ سال

دیگ گفتم گو.ه بخورم بهش بگم درد دارم با این حرکت کمرمم با خودم گفتم از درد بمیرم از بارداری بهش نمیگم

جان منی❤️
داشتم با اتو پرس اتو میکردم برگشت گفت تو این مدت من خواب بودم چرا با اتو دستی اتو نکشیدی گفتم اونو ...

خاک تو سر بی عقلش

دفعه دیگه گفت چرا همچین کردی حاضر جوابی نکن که ممکنه بدتر بزنتت

فقط محل نکن

انگاری اصلا وجود نداره

میاد خونه با روی خوش استقبال کن و حرفای محبت آمیز بزن تا دیدی میخواد غر بزنه سریع پاشو برو تو اتاق یا حمامی جایی

بگو نوکرت نیستم که خودش چلاغه مگه  ببین چرا عادتش دادی کارا شخصیشو خودش بابد بکنه

بخدا دیگ نمی‌کشم اول زندگی اینطوریم فک نمی‌کردم تو این موقعیت هم بازم تو سرم بزنه

ب قران قسم قبلا من سردرد سر هر چیزی نمیکردم از بس زده تو سرم با کوچیک ترین چیز سردرد میگیرم ب خودشم گفتم

جان منی❤️

چجوری فهمیدی بارداری😊

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

چه پرتوقع هست همسرت اینو قبل بارداری کاش ادب میکردی  لباس چرا اتو کنی ؟ برای خودت کاش بیشتر از ...

دیگ احترامی نیست😭 بخدا اشکم بند نمیاد حالا ب ی بچه زوری درد رو دردم میاد

جان منی❤️