2777
2789
عنوان

علوم نهم فاجعهههههه

56 بازدید | 7 پست

وااای چقد علوم نهم امسال بد بود

چقد عقده.ای شدن معلما

انگار برای دشمن داره سوال ت

طرح میکنه

خیلی معلما خوب درس میدن سوال رو سختم میدن

البته نه همه معلما ها امسال معلم علوم ما خیلیییییی بد بود

فاجعه بود

همش لب و دهن

سرکلاس فقط از خانوادش حرف میزد یعنی کشت مارو امسال

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولب واقعا مفهومی بودن سوالات..من سوالاتو دیدم چیز خاصی‌نداشت فقط تو زندگی زومره دربارشون صحبت کرده ب ...

نه بابا اصلا تو‌کتاب نبود

برای کسی که معلمش توضیح نده چیزی رو خیلی بد بود

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
این معلما سوالاتونو نمیدن🤐

برای چی سوال بدن؟

از اداره میومد

نه بابا اصلا تو‌کتاب نبود برای کسی که معلمش توضیح نده چیزی رو خیلی بد بود

مثلا اون سوال کفش پاشنه دار..خب از فرمول فشار دیگه..ما ام معلمان به درد لا جرز دیوار میخورن خودم یاد گرفتم

مثلا اون سوال کفش پاشنه دار..خب از فرمول فشار دیگه..ما ام معلمان به درد لا جرز دیوار میخورن خودم یاد ...

اون که اره من منظورم سوالای دیگه بود سوالی مثل اون حلیم هم خوب بود

ولی کاربرد چرخ دنده تو کتاب نبود