2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با تهدیگ راحت تر در میاد

قابلیت نچسب باشه 

قشنگ چربش کن

فشار بده برنجو منسجم بشه 

با شعله ملایم بزارش دم بکشه

آخر سر هم چندتا ضربه کوچیک بزن پشت قابلمه یواش در میاد

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من بلد نیستم

ولی پدرشوهرم توش استاده

یه ته دیگایی ام کفش میذاره ها😍

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
با تهدیگ راحت تر در میاد قابلیت نچسب باشه  قشنگ چربش کن فشار بده برنجو منسجم بشه  با ش ...

قابلمت

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من خودم اول ته دیگ میذارم(نون یا سیب زمینی)یا حتی مرغ به عنوان ته انداز،بعد برنج آبکشی رو میریزم،با گوشتکوب آروم فشرده میکنم،وقتی پخت،قابلمه رو تکون میدم آروم،تا از کف جدا بشه.یه دیس گرد ،روی قابلمه میذارم و برمیگردونم.همیشه هم عالی شده

الان همه قابلمه ها نچسبن راحت ته دیگ بذار برنج آبکش شده رو بریز روش صاف کن روشو وقتی دم کشید برش گردون 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

برنجو آبکشی درست می کنی

بعد آبکش کردن داخل قابلمه رو چرب کن

و تهدیگ هم می تونی بذاری مثلا سیب زمینی رنده شده رو زعفرون بزنی برای ته دیگ

یا یه مقدار برنجو با ماست قاطی کنی 

بعدش برنجو بریز تو قابلمه و با قاشق فشرده‌ش کن

بع دم کشیدن بهش فرصت بده دماش بیاد پایین که من معمولا زیرشو آب سرد می‌زنم

و بعد قابلمه رو برگردون

با افتخار دختر ایرانم...💚