2777
2789

سلام دوستای عزیزم (اگه بار چندمه این تاپیکو می‌بینید، به بزرگواری خودتون ببخشید ، هدفم اینه هم کسایی که تو اون تاپیک بودن ببینن و هم اگه کسی مث منه ببینه و بدونه میشه تغییر کرد )

شبتون بخیر 

این عنوان تاپیکی بود که من چند ماه پیش زدم و هنوزم هست تو تاپیکام ،اولین تاپیکمه

من کمک خواستم ، خیلیا دلسوزانه کمکم کردن که خدا انشالله کمکشون کنه و بهشون برگردونه 

خیلیا دلمو شکستن 

خیلیا گفتن مثل منن 

این تاپیک رو زدم که بیام از تغییراتم بگم 

من خیلی بهتر شدم با صحبتا و راهنمایی هاتون 

مهم ترین دلیل تغییرمم این میبینم که یه روز نشستم ساعتها گریه کردم و با خدای خودم صحبت کردم ، عاجزانه ازش خواستم کمکم کنه 

به خدای خودم گفتم من از اینکه این احساسات رو دارم ناراحتم ، راضی نیستم بد برا کسی بخوام 

جوشن کبیر خوندم ، با هر بندش گریه کردم و از خدا خواستم کمکم کنه این احساس تغییر کنه 

به لطف خدا و کمکای دوستای اینجا ، کاملا احساسم تغییر کرده ، شاید از ۱۰۰ درصد اون احساس ۵ درصدش باقی مونده که اونم انشالله داره تغییر میکنه

عزیزم من هم مثل شما هستم

میشه از تغییراتتون بگین

چیا کمکتون کردن

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوب 

امیدوارم همینطور بمونی

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

باید بهت بگم همه ادمها همچین احساساتی دارن اما با خودشون صادق نیستن و میگن نه ما نیستیم .عمرا کسی پیدا بشه تا حالا تو عمرش حسادت نکرده باشه .یکی کمتر یکی بیشتر اونی که میگه نیستم دروغ گو هست 

اما شما ادم  صادقی هستین و با گفتن این حرفا نشون دادید میخواد ذاتتون رو پاک و خالص کنید و عذابشو حس نکنید 

برا شما خوشحالم و تبریک میگم 

منم همچین حسی داشتم و موفق به رفعش شدم .اما دلیل نمیشه تو زندگیم عیچ وقت دوباره حسش نکنم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیزم من هم مثل شما هستم میشه از تغییراتتون بگین چیا کمکتون کردن

این یه احساس غیر ارادیه ، اولش باید بپذیری که خودت نمیخوای اینطوری باشی و این ناخودآگاهته که این احساس رو در تو ایجاد میکنه 

هر کی پیشرفت میکنه حتی شده زورکی به خودت بگو خیلی خوشحالم براش ، نوش جونش ، مبارکش و اینجور حرفا بعد یه مدت واقعی میشن باور کن 

به خدا توکل کن ، از خودش کمک بخواه با اخلاص ، به خودش قسم کمکت میکنه 

خودتو مقایسه نکن ، حکمت خدا رو بپذیر که خودش بهتر میدونه چه چیزی رو چه موقع و به چه کسی بده ، مطمئن باش حق تو هم محفوظه و سر وقت برات فرستاده میشه 

توصیه های اولین تاپیکمم بخون ، خیلیا نظر دادن و مفیدن واقعا