2777
2789

من ۴ساله نامزدم پارسال تابستان عروسیم بود که دایی شوهرم پسر داییش و پدرم به رحمت خدا رفتن منو نامزدم خیلی اختلاف داریم خانواده اش از خدا بی خبرن که داستانش طولانیه به هرحال مامانم گفت عید عروسی بگیرید که تمومشه دخالت های خانوادش اما اونا گفتن تا سال داییم ندن نمیشه مامانم گفت باشه ما هم سال شوهرم زودتر میگیریم قبل از محرم برید سر خونه زندگیتون الان عمه هام و عمو هام مخالفم در صورتی که نامزدم پول سالن و لباس و آرایشگاه  و........ رو داده 

الان واقعاً نمی‌دونم چی درسته چی غلط عمو ها و عمه ها میگن عجله نکن احترام نگه دار ولی از دل خون من خبر ندارن روزی هزار بار از خدا مرگ می‌خوام انگار بین زمین و آسمونم 🥹😭😔 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

ماترکا مثل داریم میگیم عزا و عروسی باهم برادرن. ینی اگه کسی فوت کرد عروسی کنسل نمیشه مخصوصا فامیل پدریم فوقش تا چهلم صبرمیکنیم اگرم قبل از فوتش کارای عروسی انجام شده باشه دیگه میریم از طرف دلجویی میگنیم و میریم عروسی . خیلی نباید سخت گرفت فوت ی چیزی هس ک یهویی اتفاق میفته گناهه جوونا چیه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ماترکا مثل داریم میگیم عزا و عروسی باهم برادرن. ینی اگه کسی فوت کرد عروسی کنسل نمیشه مخصوصا فامیل پد ...

پدرم بهترین بابا ی دنیا بود اما واقعا من انگار مردم و تو برزخم اینو هیشکی نمی‌فهمه 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم بهترین بابا ی دنیا بود اما واقعا من انگار مردم و تو برزخم اینو هیشکی نمی‌فهمه 

عزیزم ایشالا زودتر بری سرخونه زندگیت بادلخوشی خدا نبخشه کسی ک جلو پاتون سنگ میندازه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عزیزم ایشالا زودتر بری سرخونه زندگیت بادلخوشی خدا نبخشه کسی ک جلو پاتون سنگ میندازه

ممنونم عزیزم خدای منم بزرگه هرچی خدا بخواد 

مادرت یا مادر بزرگ برن با عمه عمو صحبت کنن بگن زندگی این بچه داره خراب میشه، مطمین باشید پدرش اینطور ...

یعنی این نامزدی منو هزار سال پیر کرد نه می‌گشتم نه زنده ام هیشکی هم درک نمیکنه مامان و مامان بزرگم رفتن حرف زدن عموم گفته نه اگر ما بزرگ تریم راضی نیستیم اونا نیان خانواده پدریم کلا نمیان به طبع به مامانم و آبجیم و داداشمم اجازه نمی‌دن بیان مامانم نیاد خانواده مادرم هم  نمیان خوب پس من چرا اصلا عروسی بگیرم 🥹😭😔🥺

عزیزم عروسیتو بگیر روح پدرتون هم اینجوری در آرامش بیشتری قرار میگیره کاری هم به حرف مردم نداشته باشید همسرتونم که پول ارایشگاه و .. رو داده نمیشه کنسلش کرد پولتون هدر میره مردم پشت سر خدا هم حرف میزنن چه برسه بنده ی خدا

یعنی این نامزدی منو هزار سال پیر کرد نه می‌گشتم نه زنده ام هیشکی هم درک نمیکنه مامان و مامان بزرگم ر ...

من میگم یکاری کن خونتون ک اماده اس دوتایی برید زندگی کنید فعلا بدون عروسی

زیر یه سقف باشید بعد ک سال پدرتون تموم شد و عمو عمه ها راصی شدن عروسی بگیرید کسی هم نمیفهمه فقط مواظب باش بچه دار نشی

دیگه مشکلات نامزدیم نداری

ببین بری سر زندگیتم همینه دخالتای خانوادش تموم نمیشه پس با عروسی منتظر معجزه نباش

بعدم برای داداشم همین شد سال پدر بزرگم نرسیده بود عروسی گرفتن و فامیلا یا با مشکی اومدن یا نیومدن و دلخور شدن ولی بهترین کار بود همیشه نباید بقیرو راضی نگه داشت

باور کن اگر خود پدرتونم بود راضی نبود اذیت بشی 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
من میگم یکاری کن خونتون ک اماده اس دوتایی برید زندگی کنید فعلا بدون عروسی زیر یه سقف باشید بعد ک سا ...

میترسم یکی دیگه بمیره از طرفی هر روز هزینه ها بیشتر میشه و احترام رو تا زنده هستیم باید نگه دارن نه بعد مرگ از دخالت عمه و عموم ناراحتم من خسته شدم و نامزدم دائم داد بی پولی میزنه گیر افتادم 

یعنی این نامزدی منو هزار سال پیر کرد نه می‌گشتم نه زنده ام هیشکی هم درک نمیکنه مامان و مامان بزرگم ر ...

چه چرت و پرتا به مامان و ابجیم اجازه نمیدن بیان ؟ خیلی ببخشیدا ولی اونا خر کی باشن که بخوان اجازه ندن مادرت توی عروسیت باشه ؟ چقدر شما ها نرم خویید واقعا که نمیزنین توی دهن کسی که واستون تصمیم گیری می‌کنه 

من بودم هیچ حرفشون به گلگیر چپم هم نبود و عروسی رو می‌گرفتم  

دیگه شش ماه که حداقل گذشته مثلا بابات الان خوشحال تر میشه توی زندگیت چالش باشه ؟ ما بخاطر کسی عروسی رو به هم نمی‌زنیم مرگ کسی به معنی نیستی و نابودی اون آدم نیست که فقط از بین آدم ها رفته همین اونایی که مرگ آدم ها رو مساوی عدم و نیستی میدونن اینطوری به روز و تاریخ حساسن و هر چیز چرتی رو مساوی احترام می‌دونن مثلا اگر به جای سالگرد میگفتن دو سالگرد تا دو سال باید عروسی عقب میفتاد؟ این یک سال رو کی تعیین می‌کنه چرا این یک سال مثلا یک سال و نیم نیست چرا سه سال نیست چرا شش ماه نیست ؟ این عدد چیزی هست به جز تفکر سنتی ؟ وای چقدر بدم میاد از آدم هایی که گیر رفتار های سنتی و رسم هستن یه جوری بهش می‌چسبن انگار آیه قرآن نازل شده

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85