2777
2789

پسرم نزدیک ۵ ماهشه.

چند وقته موقع خوابوندنش بی‌قراری و گریه میکنه. رو پا به زور می‌خوابه.‌می‌گه بغلم کنید راهم ببرید. 

نمیدونم مشکلش چیه. چرا اینقدر خوابوندنش سخت شده😩 تازه میخواستم خواب مستقل بهش یاد بدم.

کسی تجربه مشابه داشته؟

✌️ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ✌️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااای نَننِه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ببوسش عب نداره بغلش کن میدونم خسته ای من ۵ سال پیش یکیشو بزرگ کردم الان باردارم دلم قنج میره برا بچه اون کوچولو فسقلی فوق فوقش ۴ ماه دیگه اینجوری باشه بعد دیگه تا آخر عمرت کوچولو بونش برات خاطره میشه 

مگه چقدر قراره بچه بمونه 😍😍🥰 با عشق بغلش کن بزار اصلا بغلی بشه میدونی چند هزار نفر در جهان حسرت این لحظه تو رو میخورن ؟

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

عزیزم دختر منم چهار ماه و نیمشه و اینطوریه

فک کنم طبیعیه تو این سن

من به دکتر گفتم گفت نیاز عاطفیشونه بغل کردن 

بغلشون کنید نترسید 

در مورد خواب هم بچه ها تو این سن حدودا دوساعت بازه بیداریشونه بیش از دوساعت نمیتونه بیدار بمونه

این ساعت خوابشو پیدا کن زودتر سعی نکن بخوابونی چون خوابش نمیاد اذیت می‌کنه

بعدم یه ربع مونده به تایم خوابش باهاش بازی کن تا خسته بشه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

ومنی که بچه م در آستانه 8ماهگیه وهنوز خوابش تنظیم نشده زوری ساعت 3میخوابه کلی هم ادا داره رو پاهم اصلا نمی خوابه یکساعت بعدشم بیدار میشه دوباره یعنی تا می یاد خوابش عمیق بشه صبح شده اون یکی بیدار میشه🥲 یکی بهم بگه خداقوت😅

خلاصه بیای اینجا دردودل کنی می بینی بلید خداروشکر کنی از بس همه می نالند😅 ولی درست میشه یه روز می بینی دوتا دندون خوشگل درآورده هزارویه دلیل داره که بچه زبون نداره بگه خودش خود به خود خوب میشه 

بچه ۵ ماهه خواب مستقل؟ بنظرم اکثر بچه ها همینن  مامانم تعریف میکنه میگه اون موقع ها انقد گریه ...

مثکه بهترین سن آموزش خواب مستقل ۴ تا ۶ ماه هست. بعدش سختتر میشه.

دل درد گوش درد دندون درد نداره؟ اگه نباشع این‌ به جور استرس جدایی که بچه تو سن ۷ ۶ ماهگی دچارش ...

فکر نکنم. چون تا بغلش میکنم راه میبرم آروم و خوش اخلاق میشه😅

یه چیزی بگم 

از لحاظ علم روانشناسی آغوش مادر خیلییی اهمیت داره در زمان نوزادی و حتی تا ۲ یا ۳ سالگی و توی آیندش تاثیر میزاره 

سعی کن بچت رو خیلی بغلش کنی اصلا نترس از اینکه بغلی بشه 

تجربه ثابت کرده اونایی که در بزرگسالی از لحاظ عاطفی سالم تر هستن در بچگی خیلی توی آغوش مادرشون بودن و....

🖤🖤

ومنی که بچه م در آستانه 8ماهگیه وهنوز خوابش تنظیم نشده زوری ساعت 3میخوابه کلی هم ادا داره رو پ ...

خداقوت پهلوااان😂♥️عزیزمم چه سختهه خدا بهت صبر بدهه 

ولی خیلی شیرینه نه؟ 

🖤🖤