2777
2789
عنوان

شامپو لدورا میزنم خیلی خوبه

143 بازدید | 10 پست

سلام خوبید 

من موهام یه مدت خیلی ریزش داشت تونیک مو لدورا و شامپو و ماسک موهشو گرفتم

موهام به شدت خشکه

تونیکشو نزدم ترسیدم موهام عادت کنه بهش یا بعدا بدتر بریزه 

فقط شامپوش میزنم موهام نرم می‌کنه 

ماسکش چند حمومی یه بار میزنم 

کسی تا حالا استفاده کرده ؟ 

ب نظرتون بعدا ریزش نمی‌گیرن؟

تنها شامپوییه بهم میسازه

مثلا ریزششون از ۸۰ درصد کم شده ن کامل ولی قبلا ب شدت ریزش داشتم اینو ک میزنم بهتره 

حس میکنم هر کسی یه نوع شامپو بهش میسازن

شما استفاده کردین؟ نظرتون چیه راجبش؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

(. ❛ ᴗ ❛.)  من کرم پا و قطره تقویت ابروش رو میزنم واقعا راضیم کلا مارک خوبیه 👌🏻👌🏻

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
(. ❛ ᴗ ❛.)  من کرم پا و قطره تقویت ابروش رو میزنم واقعا راضیم کلا مارک خوبیه 👌🏻👌🏻

چند جا تو نی نی سایت نوشته بودشامپوش خوب نیست ترسیدم ولی من بهم میسازه

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا استفاده کردم راضی نبودم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شامپوشو؟

بله و ماسک بعد حمام

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ببخشید می توانم بپرسم چ مشکلی واسه موهات پیش اومد؟ من موهام خشکه

من موهام فر و خشک گفت شامپوش واقعا مو رو نرم میکنه که نمیکرد و بعدش ماسک بعد حمامش هم اصلا اثر نداشت میماسید روی مو

کرم مرطوب کنندش رو هم گرفتم اصلا فایده نداشت 

برای همسرمم شامپو که از ریزش مو جلوگیری کنت گرفتم نمیدونم دیگه اون اثر داشت یا ن چون مردا خیلی حواسشون به این چیزا نیست

من موهام فر و خشک گفت شامپوش واقعا مو رو نرم میکنه که نمیکرد و بعدش ماسک بعد حمامش هم اصلا اثر نداشت ...

ماسک داخل حمامش بهتره کلا اونقدام قوی نیستن راس میگی ولی از این شامپو ها پرژک و اینا بهترن

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
ماسک داخل حمامش بهتره کلا اونقدام قوی نیستن راس میگی ولی از این شامپو ها پرژک و اینا بهترن

گلم شما که راضی هستین میتونین خودتون ثبت نام کنین و با قیمت کمتر محصولات رو استفاده کنید من خودمم همینکارو کردم 

✨❣️

عزیزم استفاده از تونیک خودش دوره داره و وقتی ریزش رفع میشه نیازی به ادامه نداره

شامپوها خودشون درمان کننده هستن، اما اگه در کنارش تونیک استاده میشد سریعتر جواب میگرفتین. مکمل ها  روند درمانو سریعتر میکنن