2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس هایی برو که فکر میکنی بهشون علاقه داری

چون باعث میشه فکرت باز شه و آرامش بگیری

اگه کلاس زبان نمیری سعی کن حتما بری چون خیلی بدردت میخوره

حتما هم برنامه ریزی داشته باش

میتونی با دوستات هم توی تابستون قرار بزارین همو ببینین خیلی خوش میگذره

موفق باشی همیشه♥️🌱

زِ‌هَمه‌دَست‌کِشیدَم ڪِه‌تُ‌باشی‌هَمہ‌اَم باتُ‌بودَن‌زِهَمِه‌دَست‌ڪِشیدَن‌دارَد :))  ‹✨اربابمـ‌حسین‌جانـ ›  ️
دختر من نوجوونه.برنامش کلا خوردن خوابیدنه و گوشی برا تابستون😅ولی خوب زبان میره.موسیقیشم که ول کرده ...

نه من خیلی با گوشی کار نمیکنم ولی تو این دوران از بس بیکارم یا باید تلویزیون ببینم یا با گوشی کار کنم تو دوران مدرسه حداقل با درس میگذروندم ولی الان تایسون و بیکاری 😁😂

من از بچگی کلاس زبان میرم 💕👌🏻

خیلیم عالی موفق باشی خوشگلم✨♥️

زِ‌هَمه‌دَست‌کِشیدَم ڪِه‌تُ‌باشی‌هَمہ‌اَم باتُ‌بودَن‌زِهَمِه‌دَست‌ڪِشیدَن‌دارَد :))  ‹✨اربابمـ‌حسین‌جانـ ›  ️
والیبال خوبه برای ورزش؟؟؟ 

آره برای رشد قد هم عالیه

ولی ببین خودتم به چی علاقه داری

سلام عزیزدلم چقدر حس خوب میگیرم از اینکه میبینم یه دختر نوجوون دغدغه ی اینو داره که از زندگیش بهره مفیدی ببره😍😍😍

علاقه ات به چه چیزایی هست بیشتر؟؟ میتونی کلاس نقاشی ، خوشنویسی، قنادی و کیک پزی شرکت کنی.

اگه به کتاب خوندن علاقه داری میتونی اپلیکیشن طاقچه رو نصب کنی و کتابای سرگرم کننده و باب سلیقه ات رو مطالعه کنی یا کتاب صوتیشو گوش بدی. مثلا مجموعه کتاب های آبنبات ها که نویسنده اش آقای مهرداد صدقی هست طنز و خنده داره و جالبه میتونی به تایمی اونا رو بخونی. باشگاه هم میتونی ثبت نام کنی ورزش مورد علاقه ات رو پیگیری کنی هم برا تناسب اندام و سلامتی جسمیت خوبه هم تفریحی هم اینکه سرحالت میاره و از نظر روحی هم نشاط اوره

ما ودعک ربک و ما قلی🥲💞