2777
2789
عنوان

فیبروم ۲سانتی خطرناکه؟

140 بازدید | 16 پست

میوم اینترامورال ۲سانتی دبواره قدامی رحم دارم خطرناکه؟ 

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

فک نکنم، منم داشتم، بعد سقط غیر عمد اونم برطرف شده بود.. 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

خطرناک نیست اما باید درمان بشی وگرنه باعث سقط بچه میشه .یا باعث نازایی باید درمان بشن.. یا حامله هم نباشی خونریزی های شدید پریودی داری

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم، منم داشتم، بعد سقط غیر عمد اونم برطرف شده بود.. 

شنیدم بعد بارداری رفع میشه

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
بعد بارداری رفع میشه ولی میوم هیچ درمان قطعی نداری برمیگرده من شخصا ۳بار عمل کردم باز برگشته...‌&nbs ...

ای بابا برای شما چند سانتی بود منم میترسم بزرگ شه

بعد بارداری رفع میشه ولی میوم هیچ درمان قطعی نداری برمیگرده من شخصا ۳بار عمل کردم باز برگشته...‌&nbs ...

کسی که دو هفته عقب انداخته با وجود فیبروم و دو با تست منفی ممکنه باردار باشه؟

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ای بابا برای شما چند سانتی بود منم میترسم بزرگ شه

اولی ک نفهمید دکتر نگفت یک سونو کن وقتی رفتم ک ۱۷سانت بود جراحی باز کردم دومی و سومی ۸ و ۷سانت ک با هیستروسکپی جراحی کردن

کسی که دو هفته عقب انداخته با وجود فیبروم و دو با تست منفی ممکنه باردار باشه؟

ازمایش خون بدید تا زودتر جواب بگیرید بله ممکنه با فیبروم هم شخصی باردار بشه من خودم دوماهم بود فهمیدم فیبرومم دارم ک دکتر رفعش کرد گفت اگر نفهمیده بودیم جنین و فیبروم باهاش بزرگ میشد و باعث سقط میشد 

اولی ک نفهمید دکتر نگفت یک سونو کن وقتی رفتم ک ۱۷سانت بود جراحی باز کردم دومی و سومی ۸ و ۷سانت ک با ...

نوعش فیبرومت چی بود؟یعتی ۵سانت بالاتر نیاز جراحی داره؟

۳نوع فیبروم داریم از من ب دیواره رحم بود و هست هر بار برمیگرده الان ۴سانت شده گفت یا هیستروسکپی کن باز یا بچه اگر نمیخوای رحمت در بیار یا خونریزی ها رو تحمل کن تا یاسگی ولی باید تحت نظر باشی

۵سانت اول سعی میکنن با دارو کنترولش کنن ولی باید زیر نظر باشی بزرگتر باشه هیستروسکپی میکنن ک بزرگتر نشه و ب جراحی باز نرسه

۳نوع فیبروم داریم از من ب دیواره رحم بود و هست هر بار برمیگرده الان ۴سانت شده گفت یا هیستروسکپی کن ب ...

۴سانت فک میکردم خیلی بزرگ نباشه ک نیاز نباشه رحمو دربیارن

۴سانت فک میکردم خیلی بزرگ نباشه ک نیاز نباشه رحمو دربیارن

ن بزرگ نیست

اگر اینستا داری بزن 

dr_barekati

الان استوری گذاشته خانم دکتره زنان ببین چجور فیبرومها رو دراورده ببین چ شکلیه

ن بزرگ نیست اگر اینستا داری بزن  dr_barekati الان استوری گذاشته خانم دکتره زنان ببین چ ...

باشه مرسی عزیزم🩷