2777
2789
عنوان

دوره های حسابداری آموزشگاه

107 بازدید | 7 پست

تا حالا دوره های حسابداری آموزشگاه های آزاد فنی حرفه ای رو شرکت کردید ؟ 

براتون مفید بوده ؟ 

بعدش که مدرک تون رو گرفتید تونستید کار پیدا کنید ؟ 

با کلی وصله رو بالم هنوز بلند پروازم.‌‌‌..
۲روز پیگ مدرک میگیرم دنبال کار نرفتم چیزه زیادیم بلدنیستم که بتونم شاغل شم

کار با نرم افزارهایی مثل هلو و سپیدار رو یاد ندادن به شما ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید یک شرکت درخواست کارآموزی بدون حقوق بدید که در عمل کار رو یاد بگیرید در آموزشگاه چیزی یاد نمی‌گیرید و مفاهیم پایه رو به شما اشتباه منتقل می‌کنن و بعدها به مشکل می‌خورید

ولی برای اکسل کلاس برید خیلی هم خوبه و یا خودتون تصویری از اینترنت آموزش ببینید ولی اکسل یعنی 70% حسابداری 

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
برید یک شرکت درخواست کارآموزی بدون حقوق بدید که در عمل کار رو یاد بگیرید در آموزشگاه چیزی یاد نمی‌گی ...

ممنون از راهنمایی تون اما مشکلم اینه که موسسه های حسابداری حتی برای کارآموزی هم کسی رو میخوان که یا مدرک حسابداری داشته باشه یا اقلا یک چیزهایی بلد باشه ، من چندجا درخواست دادم ولی چون صفر صفر هستم ، قبولم نکردن.

ممنون از راهنمایی تون اما مشکلم اینه که موسسه های حسابداری حتی برای کارآموزی هم کسی رو میخوان که یا ...

دیگه از شانس بد شماست من خودم کارآموز بگیرم از رشته‌‌های فنی و کامپیوتر می‌گیرم چون گبرایی بالای دارن،مهم داشتن استعداده،پس این شکلیه یه آموزشگاه خوب برید و حتما سرفصل‌های آموزشی رو خوب دقت کنید و همزمان آموزش اکسل هم ببینید.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.