2777
2789
عنوان

بنظرتون مرگ جوابه یا ادامه؟

82 بازدید | 6 پست

۲۲ سالمه نزدیکه ۸ سال میشه پدرمادرم جدا شدن، با مامانم زندگی میکردم همیشه سرکوفت میزد بهم که من نگهت میدارم پدرت ولمون کرده، برو خونه پدربزرگت زندگی کن ازدواج کن و…

دوس پسر داشتم چون میدونست روزگارمو سیاه میکرد وقتی میخاستم حتی با دوستام بیرون برم یا تنهایی 

همیشه روم دست بزن داشت با اینکه دختر بزرگی بودم..

پیش خواهرم خجالت میکشیدم همیشه سرم پایین بود

انقد سرکوفت زد ازدواج کن که گفتم ایندفعه هرکسی بیاد خاستگاری بی چون و چرا قبول میکنم و از شانس بدم دوماه بعد یکی اومد و همونطوری شد

کمتر از ۱ سال نامزد موندیم و فوری عروسی گرفت دوران نامزدی کلا دعوا داشتیم سره کوچکترین مسائل

ازدواجمون بدون شناخت شروع شد الانم هنوز یک سال نشده زندگی میکنیم همش دعوا داریم دستش روم باز شده کتک میزنه فحش میده غیر از اینا اصلا باب دلم نیست خیلی از زندگی دلسرد شدم

میخام جدا بشم مامانم نمیزاره

یاد کتک های هر دو‌ شون میفتم دلم میخاد خودمو بکشم از دستشون راحت بشم خیلی حالم بده هیچکسو ندارم

تو این سن اخه چرا باید به این روز بیفتم

خیلی بده ادم هیچ تکیه گاهی نداشته باشه

بنظرتون چجوری ادامه بدم 

چه کاری میتونم واسه خودم بکنم؟ راهنمایی کنین

دوس پسرم پسر خوبی بود اما شرایط ازدواج نداشت وقتی بهش گفتم مامانم مجبورم میکنه گفت اول مطمئن شو که میتونه خوشبختت کنه یا نه

از سره لج اون و فشار های مامانم و بی کسی تصمیم بیخود گرفتم الان خیلی پشیمونم ای کاش همه ی اون روزای سخت و تحمل میکردم تا اینکه الان تو این شرایط بدتر باشم ….

خیلی سر در گمم 

فقط مرگ میتونه خلاصم کنه اما دلم میخواد کارمو ادامه بدم واسه خودم زندگی تشکیل بدم تنهایی ولی میدونم ک نمیزاره مادرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در برنامه زندگی پس اززندگی چندین نفر از کسانی که تا دم مرگ رفته بودن در کما .... دیده بودند که کسانیکه خودکشی کردن و مردند در عذاب دائمی هستند...تاخداخدایی میکنه تو عذاب خواهی ماند...بعد چه چیزی ارزش داره که خودتو بکشی ...پسری که بعد تو زن دیگه ای میگیره یا...

توروخدا این منظره رو ببین ...این همه چیزهای مثبت...اینقد بدبین به  زندگیت نباش گذشته ها گذشته زندگیتو بساز بحث اصلا نکن تو کوتاه بیا روزای خوب میاد شک نکن

لاین ارایشی تازه شروع کردم شوهر نمیزاشت کار کنم

چه خوب که الان شروع کردی عزیزم 😍😍

میشه از مشکلاتت با شوهرت بگی 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

چه خوب که الان شروع کردی عزیزم 😍😍 میشه از مشکلاتت با شوهرت بگی 

اوایل سر خسیسی و عدم تفاهم دعواهای زیادی داشتیم الان دیگه هیچ تمایلی به زندگی باهاش ندارم