2777
2789

از چند ماهگی حاملگی درسته از کسی تیکه غذا بگیری بخوری بچت شبیه قیافش یا اخلاقش میشه؟

ما اعتقاد داریم و نتیجش رو دیدیم ولی نمیدونم از کی تا چند ماهگی اثر داره این موضوع

بحق چیزای نشنیده

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

میدونم ماه هشت مخصوص زیبای  و خوندن سوره یوسف رو سیب سرخ برای زیبای خوبه

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این موضوع نه تو علم میگنجه، نه تو عقل.‌

وای دقیقا

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
علم ژنتیک🤭😐😐😐😐

علم ژنتیک:جدی میفرمایید