2777
2789
عنوان

اقدامی ها بیاین🙋🏻‍♀️

153 بازدید | 17 پست

من دیروز درد یه سمتم داشتم رفتم سونو گفت امشب یا نهایت فردا ازاد میشه امروز درد کمه مثل دیروز نیست به نظرتون ازاد شده؟

از کیت مکس میزنم دیروز پر رنگ نبود اما امروز پر رنگ تره اما دیگه مثل دیروز درد سمت تخمدانم اونطور ندارم کی مثل من بوده؟

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوماهه البته من اصلا ب علائم توجهی نمیکنم و ی روز در میون اقدامم

کیت هم نمیزنی؟

بچه چندمته؟ مثلا از ۱۴ تا ۱۶ تخمک گذاریه کلا تو این روزا باید اقدام داشت

کیت هم نمیزنی؟ بچه چندمته؟ مثلا از ۱۴ تا ۱۶ تخمک گذاریه کلا تو این روزا باید اقدام داشت

ماه پیش زدم این ماه نه بچه دوممه من از روز چهارده کیت زدم ماه پیش تا 22کیت مثبت بود

کیت مکس و من ماه پیش زدم حدود ده روز بود مثبت بود و هاله داشت بعد گیج شدم وقتیی تحقیق کردم گفتن اعتب ...

برای من خیلی دیر مثبت شد کلا منفی بود تا ۱۵ سیکلم رنگ گرفت و همون روز رفتم سونو گفتم امشب یا فردا ازاد میشه

من تنبلی تخمدانام دارم شما شرایط عادیه؟

نمیدونم چطور متوجه شدی سونو تو بازه تخمک گذاری رفتی فولیکول هات کوچک بودن؟

نمیدونم چطور متوجه شدی سونو تو بازه تخمک گذاری رفتی فولیکول هات کوچک بودن؟

من پسرمو با ی بار اقدام باردار شدم الان پنج سالشه قرص جلوگیری میخوردم منظم بود بعد ک دیگ نخوردم دیدم هر ماه ده روز پنزده روز بیست روز یک ماه عقب میندازم رفتم دکتر سونو کرد گف تنبلی داری و دوازده فولیکول پنج میلی داشتم نه تو بازه تخمک گذاری نرفتم بیست روز عقب انداخته بودم ک سونو کرد

من پسرمو با ی بار اقدام باردار شدم الان پنج سالشه قرص جلوگیری میخوردم منظم بود بعد ک دیگ نخوردم دیدم ...

باید ازمایش هورمونی بدی وقتی پریودی که ببینه چه هورمونی از بدنت کم و زیاده همونو بهت بده 

پسرتو فقط با یه اقدام روزی که تخمکت ازاد شد باردار شدی مثلا درد زیاد یک طرفه فقط همون روز داشتی