2777
2789
عنوان

میخوام بشینم برا بد شانس بودنم گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضوری خریدم مثلا اینا رو ، ولی دوتاشون هم داغون ، رو پوستم نخابید اصلا آخرش مجبورم از ضد آفتاب قبلی ...

کاش همون کرم قبلیتو میگرفتی

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
این چه فکری هست؟ اول خدا رو شکر کن، هزار نعمت داری از چشم و گوش سالم تا خانواده و.. بعد هم چیزی که م ...

اره والا من الان تو بیمارستان همرا مادرشوهر هستم یه خانم الان می خواهن ببرن اتاق عمل یکی از سینه هاش تخلیه کنن سلامتی خیلی نعمت بزرکی

این چه فکری هست؟ اول خدا رو شکر کن، هزار نعمت داری از چشم و گوش سالم تا خانواده و.. بعد هم چیزی که م ...

دیگه چیکار کنم ، همیشه هر اتفاقی ، دو طرف خوب و بد داشته باشه ، فقط طرف بدش به من میفته ، 

تو امتحان سخت ترین موضوع ، 

تو خرید وسایل بدتر و...

میگم که از اون پیدا نشد ، دی.جی کالاهم نداشت ، خود مغازه هم نداشت  گفت اینم مثل اونه ولی کلی ف ...

ترب رو گشتی؟

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
دیگه چیکار کنم ، همیشه هر اتفاقی ، دو طرف خوب و بد داشته باشه ، فقط طرف بدش به من میفته ،  تو ...

نه نه نه، دختر خوب شما نمیدونی، اون طرف قضیه که شما می بینی قشنگ نیست، همونم توش خیره

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

دیگه چیکار کنم ، همیشه هر اتفاقی ، دو طرف خوب و بد داشته باشه ، فقط طرف بدش به من میفته ،  تو ...

میدونی همه ی این اتفاقا برای تو درس داره؟ درس تو از اینکه جنس نامرغوب بهت میفروشن، اینه که بیشتر تحقیق کنی قبل خرید، چی بخری از کی بخری و.. تمام این موضوعات همین طور

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو