یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حضوری خریدم مثلا اینا رو ، ولی دوتاشون هم داغون ، رو پوستم نخابید اصلا آخرش مجبورم از ضد آفتاب قبلی ...
کاش همون کرم قبلیتو میگرفتی
اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
میگم که از اون پیدا نشد ، دی.جی کالاهم نداشت ، خود مغازه هم نداشت گفت اینم مثل اونه ولی کلی ف ...
ترب رو گشتی؟
اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
دیگه چیکار کنم ، همیشه هر اتفاقی ، دو طرف خوب و بد داشته باشه ، فقط طرف بدش به من میفته ، تو ...
میدونی همه ی این اتفاقا برای تو درس داره؟ درس تو از اینکه جنس نامرغوب بهت میفروشن، اینه که بیشتر تحقیق کنی قبل خرید، چی بخری از کی بخری و.. تمام این موضوعات همین طور