الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قربونت عزیزم خیلی حالم بده،دلم مجردیامو میخوهد روزایی که واسم شیرین بود الان بخاطر گناه نکرد ...
منم خیلی دلم گرفته دوس دارم به مجردیم برگردم هیچ دغدغه ای بجز اینکه مامانم نمیذاره ابروهامو بردارم نداشته باشم.... همسرمن کتک نمیزنه گاهی اوقات خیلی هم خوبه اما امان از زبون نیش دارش که همیشه یه چیزی واسه نیش زدن به من داره.....
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
دقیقا شوهرمنم نیش زبونش آتیشم میزنه کتکم میزنه در حد مرگ اینقد گلوم و سفت فشارمیده که تا چندروز اب ...
شوهرم شب یه حرفی میزنه که تا مغز استخونم میره و روز فراموش میکنه کلا.... الان زنگ زده با خوشی احواامو میپرسه اخه دیوس من الان حال و احوال کردنتو میخوام چیکار.....
یکبار برو پزشکی قانونی و ازش شکایت کن ولی به جریان ننداز که نفهمه اگه بعدا خدایی نکرده اتفاق بدتری افتاد یه مدرک ازش داشته باشی
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"