2777
2789
عنوان

بچها من تو زندانم ولی.....

440 بازدید | 16 پست

نردهای زندانمو کسی نمیبینه😔

فک کنم صبح باهزارامید بیداربشی....ولی شوهرت حتی جواب سلامتم نده...یکسره اخم وتخم کنه محل نده خرجی نده...دست بزن داشته باشه...بهونه گیرر باشه...با بچها لج کنه دعواشون کنه....تمام اجازه ام دستش هست نمیزاره کاری کنم...کاش بمیرم یا بمیره

خسته ام........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلد نیستم راه حل بدم اما میتونم باهات همدردی کنم 🥺🥺

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من بلد نیستم راه حل بدم اما میتونم باهات همدردی کنم 🥺🥺

قربونت عزیزم

خیلی حالم بده،دلم مجردیامو میخوهد روزایی که واسم شیرین بود 

الان بخاطر گناه نکرده کتک میخورم جلوی چشم بچهام

قربونت عزیزم خیلی حالم بده،دلم مجردیامو میخوهد روزایی که واسم شیرین بود  الان بخاطر گناه نکرد ...

منم خیلی دلم گرفته دوس دارم به مجردیم برگردم هیچ دغدغه ای بجز اینکه مامانم نمیذاره ابروهامو بردارم نداشته باشم.... همسرمن کتک نمیزنه گاهی اوقات خیلی هم خوبه اما امان از زبون نیش دارش که همیشه یه چیزی واسه نیش زدن به من داره..... 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
منم خیلی دلم گرفته دوس دارم به مجردیم برگردم هیچ دغدغه ای بجز اینکه مامانم نمیذاره ابروهامو بردارم ن ...

دقیقا شوهرمنم نیش زبونش آتیشم میزنه

کتکم میزنه در حد مرگ اینقد گلوم و سفت فشارمیده که تا چندروز اب دهنمو نمیتونم درست قورت بدم

قبل ازدواج متوجه نشدی اخلاقش منظورم دوران عقد ونامزذی ولی انگار خدا همه رو یه جور گرفتار آفریده من خ ...

باهم دوست بودیم اینقد موجه و خوب بود که عاشقش بودم بخدا

تودوران عقد یبار بهم زد

دیگه کم کم شروع شد کتک زدناش

عروسی که کردیم دیگه شد یه غول تو زندگی

دقیقا شوهرمنم نیش زبونش آتیشم میزنه کتکم میزنه در حد مرگ اینقد گلوم و سفت فشارمیده که تا چندروز اب ...

شوهرم شب یه حرفی میزنه که تا مغز استخونم میره و روز فراموش میکنه کلا.... الان زنگ زده با خوشی احواامو میپرسه اخه دیوس من الان حال و احوال کردنتو میخوام چیکار..... 

یکبار برو پزشکی قانونی و ازش شکایت کن ولی به جریان ننداز که نفهمه اگه بعدا خدایی نکرده اتفاق بدتری افتاد یه مدرک ازش داشته باشی

شوهرم شب یه حرفی میزنه که تا مغز استخونم میره و روز فراموش میکنه کلا.... الان زنگ زده با خوشی احواام ...

میدونی مشکل من چیه....ازش میترسم.....حقوق خونده...میترسم فردایی اگر شکایت کنم یکاری کنه نه بچهامو بهم بدن نه مهریه امو

باورت میشه خونه خریده بمن میگه مستاجریم تو خونه ای که واسه خودشه میشینیم ولی بمن میگه اینجا مستاجریم خونه بنام مامانش هست

بخدا دقیقا مشکل منم همینه،و گرنه زود خودمو از دستش خلاص میکردم

دلم میخوهد بمیره

بچها اینقد ازش میترسن وقتی خونه نیست بچها شادن و انرژی دارن وقتی خونس بچها مثل بیدمیترسن و میلرزن