2777
2789
عنوان

سوالات شما از یک ماما🌼💙

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 33 پست

سلام عزیزم ، من تاپیک شما رو درمورد اچ پی وی خوندم ، الان یه سوال دارم از شما ، راستش یک هفته ای هست که من سه تا ضایعه گوشی ریز به رنگ قهوه ای تیره اطراف مقعد ام در اومده ، رفتار پر خطر تاحالا نداشتم فقط اینکه حدود پنج سال پیش یه بار از یک تیغ قدیمی استفاده کردم ، لیزر هم که میرم چهار لایه سلفون رو سری دستگاه می‌کشه ، عفونت هم از قبل داشتم که هنوز درمان نشده ، تست پاپ امیر هم جز عفونت چیزی نشون نداده ... ممکنه اچ‌پی وی گرفته باشم ؟؟؟ از تیغ چندسال پیش؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامم کسی آمپول جنتاماسین زده من ۳۰ هفتمه اومدم خونه مادر شوهرم دردم گرفت خیلی خواهرشوهرم منو برد پیش دکتر زنان خودش گفت عفونت شدید داری بهم یه دونه امپول جنتا داد زدم الان تو نت خوندم که گفته چقد عوارض داره دارم دق میکنمممممممم 😭😭😭😭😭😭ینی یه دونشم ضرر داره؟ من از اول بارداری دارم با استرس میگذرونم کسی اینجا زده اون آمپولو؟