2777
2789

🥲

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره🥲 کاش کنارش بودم حتی سخت  بخدا امشب انقد گریه کردم فک کردم جونم میخواد در بره

خب زودتر ازدواج کنید اون الان متاهله نمیتونه انتقالی بگیره بیاد نزدیک شما ؟ مگه چقدر دورین شهراتون خیلی باهم فاصله داره؟ 

خب زودتر ازدواج کنید اون الان متاهله نمیتونه انتقالی بگیره بیاد نزدیک شما ؟ مگه چقدر دورین شهراتون خ ...

آره من کرمانشاهم اون تهران ۵۰۰.۶۰۰ کیلومتر فاصله داریم 

نمیشه انتقالی بگیره 

بعد کارشم اونجاست اینجا نمیتونه 

منتظریم ک یه پول دستمون بیاد و مراسم بگیریم ب امید خدا 

اونم یه ترفیع بگیره تا بتونیم هرجا خواستیم ساکن شیم ب امید خدا

عزیزم منم همچین شرایطی دارم با دوتا بچه از شوهرم نه ماهه که دورم و حالا حالا ها هم دور می‌مونیم ولی چاره ای نیست به آینده بچه ها که فکر میکنیم یکم آروم میشیم وگرنه خیلی خیلی سخته 

خیلییییی یک هفتس ندیدمش فقط زنگ میزنه تلفنی حرف میزنیم اونم تهران کار میکنه زیادم دور نیستیم ولی ...

من چی بگم ک از یه ماه بیشتره ک ندیدمش 

تازه تلفنی هم نمیتونم هر لحظه ک بخوام حرف بزنم 

چون سرش خیلی شلوغه نهایت روزی یه ساعت 

بخدا انقد دلتنگشم فک میکنم میخوام بمیرم

عزیزم منم همچین شرایطی دارم با دوتا بچه از شوهرم نه ماهه که دورم و حالا حالا ها هم دور می‌مونیم ولی ...

خدا بهت صبر بده ک اذیت نشی و تحمل کنی 

واقعا دوری سخته و عذاب آور 😔