2777
2789
نه انگار تازه ادم میفهمه عه خودشم هست خودشم بوده

دقیقا همینه عزیزم

هرچقدر دوست داری تغییر کن

بیخیال حرف مردم باش

ارایش کن لباسای رنگارنگ بپوش فکر نگاه نامحرمم نباش .

چند سالته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من ب خواست خودم بود و خیلی راضیم

چه خوب ..نه برا من سخته🥺 تنها زندگی میکنی یا با خانواده ای

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …
حدودا ۴ساله سخت که هست اما باید روپای خودت وایسی و مستقل باشی و حرف هیچکس روت اثر نداشته باشه

منم قصد طلاق دارم ۳ تا پسر دارم

همش نگرانم از آیندشون

نگران از اینکه وظیفمو درست انجام ندم

یا نکنه اواره بشن

بخدا گیر کردم

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊
حدودا ۴ساله سخت که هست اما باید روپای خودت وایسی و مستقل باشی و حرف هیچکس روت اثر نداشته باشه

روزای سختتو گذروندی دیگه خوش بحالت🥺

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …
با خانوادم خیلی حمایتم کردن حمایت خانواده خیلی مهمه توایت راه

حمایت ک هست ولی خب ادم با درون خودش با افکار خودش مشکل پیدا میکنه

حس خواسته نشدن ک نه ولی اعتماد ب نفس اره ممکنه

ببین اینو فراموش نکن که تو با ارزشی 

من خودم بچه طلاقم مادرم بعد طلاق خیلی از خودش دست کشید که مارو تامین کنه جوری ک خودش یادش میرفت یوقتا شبا بزور ما غذا میخورد ک ناراحت نشیم فقط میخواست بخوابه ک صبح بره سرکار خرجمون دراد

مراقب خودت باش ،کاری کن زندگیت بهتر بشه قشنگتر شه تلاش کن تفریح کن نفس بکش ب خودت برس 

این رو شکست نبین ، یه تجربه ببین که قوی ترت میکنه، 

الهی که مسیر اینده ت هموار باشه بدور از هر تجربه تلخی

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
منم قصد طلاق دارم ۳ تا پسر دارم همش نگرانم از آیندشون نگران از اینکه وظیفمو درست انجام ندم یا نکن ...

اصلا نگران نباش اگه واقعا همه جوانب رو سنجیدی و مصمم هستی باید اقدام کنی.زندگی بعد طلاق سخت هست اما غیر ممکن نیست.اما تا از شغل و منبع درامد و محل زندگیت مطمئن نشدی احتیاط کن.با سیاست رفتار کن اگه شوهرت چیزی داره با سیاست از دستش دربیار بعد اقدام کن

ببین اینو فراموش نکن که تو با ارزشی  من خودم بچه طلاقم مادرم بعد طلاق خیلی از خودش دست کشید که ...

شاید باورت نشه ولی از جداییم خیلی راضیم یعنی هیچ تاثیری تو روحیم نذاشته