2777
2789

پدر مادرم مسافرتن من بخاطر امتحانا نرفتم باهاشون

صبح زود حرکت میکنن. پدرم یکم توی رانندگی عصبی میشه. دعا کنید سالم برسن یکم دلم شور افتاده. یه صلوات بفرستید بگید خدایا هزچی تقدیر هست به خوبی تغییرش بده🤲🏻❤🥲

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

براشون هفت تا آیه الکرسی بخونید عزیزدل و بسپاریدشون به حضرت امیرالمومنین ع، یقین داشته ان شاء الله با آرامش و سلامتی به مقصد می رسند...

صدقه هم کنار بگذارید و خیال تون راحت باشه

من هم برای سلامتی و آسایش شون آیه الکرسی می خونم

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براشون هفت تا آیه الکرسی بخونید عزیزدل و بسپاریدشون به حضرت امیرالمومنین ع، یقین داشته ان شاء الله ب ...

ممنونم عزیزدلم چشم

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋