اگر از عوارض سندروم تنبلی تخمدان رنج میبرید ، یا قدمی برداشتید و کاری انجام دادی که حالتون بهتر شده ، بیایید یه سر تلگرام ، تو این گروه دور هم باشیم گپ بزنیم کمک کنیم به هم دیگه
اینو ب جاری احمق من بگو ک تنبلی داره وفک کنم کیستم داشته باشه ودکترنمیره ک چی میترسم دست بکنن توم م ...
دوست عزیزم فقط پیشنهادی اینه که هیچوقت اصلا و ابدا برای آدمی که نمیخواد چیزیو بفهمه تقلا نکن ، چون فقط و فقط دودش تو چشم خودت میره ، اطلاعات از تنبلی تخمدان و مشکلات هورمونی آنقدر بین مردم کم و پایینه که حد و اندازه نداره، دکترا هم کاملا آگاهانه از این بی اطلاعی سواستفاده میکنن به نفع جیب خودشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به هم خوردن هورمون ها خیلی وقتا حتی ربطی به تنبلی تخمدان نداره ، ولی قدم های کنترل و برطرف کردنش یکی هست و اون فقط اصلاح سبک زندگیه ، من نه دکترم نه مشاوره نه قراره پکیج بفروشم ، من فقط میخوام خانوم هایی که این موضوعات رو داریم ، همدیگه رو پیدا کنیم و به هم دیگه کمک کنیم