2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورکلر متخصص پیس پیسدا😔😂تو حرفامونم کاربرد داره مثلا اون پیس پیسدیا اوخشار قیز..😒🤣

ترک نیستم ولی میفهمم چی میگید فقط اوخشاز یعنی چی   

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

ها بگو ببینم الان چی گفتیم😜تا منم بگم اوخشار چیه😂

گفتین اسمش پیس پیسدا ما بهش میگیم غش غشوک ..بعد اینکه تو حرفاتون و شوخیلتون کاربرد داره ...آذری هستین یا قشقایی ؟

گفتین اسمش پیس پیسدا ما بهش میگیم غش غشوک ..بعد اینکه تو حرفاتون و شوخیلتون کاربرد داره ...آذری هستی ...

اره😁😂آذربایجانیم،شما اهل کجایی چطوری متوجه شدی

تیکر بارداری نیست
اره😁😂آذربایجانیم،شما اهل کجایی چطوری متوجه شدی

من لر زبان هستم ولی ترکی میفهمم ....شاید کامل نه ولی خوب ...تو تاپیک های ک ترکی صحبت میکنند میفهمم چی میگن یا کلا دوتا ترک در واقعیت باهم حرف بزنن بیشتر مکالمشون متوجه میشم 

من لر زبان هستم ولی ترکی میفهمم ....شاید کامل نه ولی خوب ...تو تاپیک های ک ترکی صحبت میکنند میفهمم چ ...

اخه لری و تورکی اشتراکی ندارن ک قبلا تو مناطق تورک زبان زندگی کردین؟😁جالبه

تیکر بارداری نیست
اخه لری و تورکی اشتراکی ندارن ک قبلا تو مناطق تورک زبان زندگی کردین؟😁جالبه

نخیر گلم ی چندتا همسایه ترک داریم ک تو مناطق ما زندگی میکنند قشقایی هستند ....دیگه از اونجا شد ک ترکی یاد گرفتم دست و پا شکسته ...