2777
2789
عنوان

من چرااینجوریم اخه....کیا مث منن؟؟؟

123 بازدید | 16 پست

چرا موقع دعوا بغضی میشم گریه نمیکنما ولی صدام میلرزه واشک توچشمم جمع میشه خیلی ازحرفامو نمیتونم بزنم

اصن ابروادم میره

امشب بایکی بحثم شد اخرش برگشت گفت ببخش نزدیک بود بخاطرم اشکت دربیاد😖

کیامث منن

راه حل بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار با دوستم دعوا کردم بخاطر دادای من همینجوری شد نتونست حرفشو بزنه یهو حرفشو خورد الان بود که اشکاش بریزه

راستش خیلی ناراحت شدم و نمیدونم چرا بعضیا اینجورین

من فقط توی دعوا با مامانم اینجوری میشم

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
چرا  دعوا میکنی  که بخوای بخاطرش  بغضی بشی ؟ مشکل داری؟

همیشه که تو شروع نمیکنی. خیلی وقتا باهات دعوا میکنن

و تو درهرصورت توی دعوا قرار میگیری. ممکنه معلمت سرت داد بزنه. مامانت دعوات کنه. دوستت یهو بهت بپره و... 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
من یه بار با دوستم دعوا کردم بخاطر دادای من همینجوری شد نتونست حرفشو بزنه یهو حرفشو خورد الان بود که ...

من کلا یکم ک بحث جدی بشه وبه دعوا بکشه ناخوداگاه این حالت میاد سراغم خداییش بی زبون نیستم بلدم جواب بدم ولی صدام ک میلرزه اصن خجالت میکشم حرف بزنم

چرا  دعوا میکنی  که بخوای بخاطرش  بغضی بشی ؟ مشکل داری؟

حالت خوبه؟چی میگی

من گفتم دعوا شروع کردم وبخاطرش بغضی شدم

بعضی وقتا برای دفاع ازحقت باید صدات بره بالا

من کلا یکم ک بحث جدی بشه وبه دعوا بکشه ناخوداگاه این حالت میاد سراغم خداییش بی زبون نیستم بلدم جواب ...

ببین حس میکنم این از مشکل درونی میاد. یعنی تو اون لحظه انگار بخاطر دردا و مشکلات خودت گریت میگیره اینجوری هستی که من بی دفاعم و بخاطر حال خودت گریت میگیره. نه بخاطر حرف طرف. یجور از اعتماد بنفس پایین میاد، از شرایط بدی که شاید الان توشی و اون جنگ درونی که داری میاد میفهمی چی میگم. مشکل اصلی حرف و دعوای اون فرد نیست

من سالی که توی کنکور شکست خورده بودم اینجوزی بودم. از وقتی رفتم دانشگاه و باز اعتماد بنفسمو بدست اوردم این یه شبه رفع شد 

ببین حس میکنم این از مشکل درونی میاد. یعنی تو اون لحظه انگار بخاطر دردا و مشکلات خودت گریت میگیره ای ...

خوش بحالت

نمیدونم والا ازوقتی یادم میاد حتی زمان مدرسه هم با دوستام ک دعوام میشد اینجوری بغضی میشدم از ترس اینکه گریه نکنم حرف نمیزدم اصن

خوش بحالت نمیدونم والا ازوقتی یادم میاد حتی زمان مدرسه هم با دوستام ک دعوام میشد اینجوری بغضی میشدم ...

همین دیگه دقیقا ریشه مشکلت توی اون تنهایی و اعتماد بنفس پایینه و اینقدر شاید اینو مرور کردی که برات عادت شده و اینجوری هستی که الان دعوا کنیم قطعا اونی که بی دفاعه و شکست میخوره منم. یعنی تو از قبل دعوا خودت برای خودت اون امادگی شکست رو گذاشتی کنار. مثلا شاید خیلی جاها تو دلت بگی نه ولش کن حرفمو نزنم حقمو نگیرم شاید دعوا شه اونوقت نمیتونم از پسش بر بیام. تو اون ذهنتو از قبل اماده کردی

همش برمیگرده به تنهایی و اعتماد بنفس پایین و باور ذهنی که درباره این قضیه ساختی. این سه تا 

همین دیگه دقیقا ریشه مشکلت توی اون تنهایی و اعتماد بنفس پایینه و اینقدر شاید اینو مرور کردی که برات ...

ن اتفاقا هیچ وقت ازحقم نمیگذرم شده بااینک میدونم وسط دعوا گریم میگیره ولی بازم برای دفاع ازحقم اون دعوامه لازمه رو خودم شروع میکنم

مثلا دلیل دعوای امشبم این بودکه یکی پولمو خورده و خودم بحثو شروع کردم وهرچی بیشتر حرف میزم بیشتر صدام میلرزید ولی همچنان جواب طرفو میدادم