2777
2789
عنوان

تو یک رابطه دختر پسر

176 بازدید | 16 پست

بی دلیل به دعوا کشیده میشه برای چیه 

من بیشتر دعوا راه میندازم اینارو گفت 

اینارو گفت عشقم

قبل خوابیدن برداشتم بهت گفتم ديروز دعوا نکردیم باهم گفتی تلافی ديروز هم در میارم

فردا هم حق نداری بهم زنگ بزنی پیام بدی حالت خوب شد زنگ بزن اعصابم دیگ نمی‌کشه یک سره دعوا بحث حالم دیگ بهم خورد خودتو مسخره کردی عه

چکار کنم دست خودم نیست دوسش دارم ولی همش دعوا میکنم باهاش دست خودم نیست اعصبی شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری رابطتون تموم میشه اخرش

عشق اولمه قلبمو شکسته بهش برگشتم واقعن فهمیدم رفیقش گفت ابجی باهاش بحرف قانع نشدی بزن بلاک کن باهاش حرف زدم قانع شدم بهش گفتم زمان میخوام آدم سابق بشم 

میگه من عوض شدم درست شدم ولی تو اخلاقت خیلی تغییر کردی منفی باف شدی و همش دعوا راه میندازی

خب دیگه پس خودتو سرزنش نکن 

عشق اولمه قلبمو شکسته بهش برگشتم واقعن فهمیدم رفیقش گفت ابجی باهاش بحرف قانع نشدی بزن بلاک کن باهاش حرف زدم قانع شدم بهش گفتم زمان میخوام آدم سابق بشم 

میگه من عوض شدم درست شدم ولی تو اخلاقت خیلی تغییر کردی منفی باف شدی و همش دعوا راه میندازی

نمیدونم چکار کنم درمورد من به مامانش گفته و طلا گرفتع فلان بعد گفت کم کم با صبر  بیام خواستگاری و باهم ازدواج کنم 

عشق اولمه قلبمو شکسته بهش برگشتم واقعن فهمیدم رفیقش گفت ابجی باهاش بحرف قانع نشدی بزن بلاک کن باهاش ...

میشه بدونم چیکار کرد که قلبت شکست؟؟

چون منو پارتنرمم همین وضعیتو داشتیم همش دعوا بود همش جنگ اعصاب بود بخاطر یسری کارایی که کرده بود همش غر میزدم بهش و دعوا درست میکردم

عشق اولمه قلبمو شکسته بهش برگشتم واقعن فهمیدم رفیقش گفت ابجی باهاش بحرف قانع نشدی بزن بلاک کن باهاش ...

هر وقت اومد اون وقت تلاش کن تغییر کنی 

تا اون موقع همین فرمونو برو حالشو بگیر 

میشه بدونم چیکار کرد که قلبت شکست؟؟ چون منو پارتنرمم همین وضعیتو داشتیم همش دعوا بود همش جنگ اعصاب ...

بخواتد مشکلاتش گفت من نمیخوام پیشم باشه بشکنه پری  رفیقاش گفتن بهش بگو دختر همکار مامانت میخوای بعد بهم گفت رفیقتو بهت نشون میدم رفتم رو اکانتش دیدم رفیقم زیرابمو میزد و میخواست مخش بزنه بعد کلی بد بیرا بارم میکرد 

بعد دوسال بهم زنگ میزد بلاک میکردم بعد با خط رفیقش میزنگید بلاکش میکردم بعد یکی از رفیقاش خدایی عین داداشم بود گفت ابجی پری میدونم اسم ممد بیارم منو هم بلاک میکنی گفتم چیشده محمد گفت چند وقتع حال روحیش بده تنها کسی که آرومش میکنع تویی گفتم بره عروس ننه اش خوشبحتش کنه گفت ابجی به قرآن بزار باهات بحرفه قانع ات کرد فرصت بده ثابت کنه دیدم عوض شده ولی اخلاقم جوری شده کوچیک ترین حرف رو اعصابم میره دعوا به پا میشه ن تنها اون برای همه اینجوری شدم

هر وقت اومد اون وقت تلاش کن تغییر کنی  تا اون موقع همین فرمونو برو حالشو بگیر

بخواتر مشکلاتش گفت من نمیخوام پیشم باشه بشکنه پری  رفیقاش گفتن بهش بگو دختر همکار مامانت میخوای بعد بهم گفت رفیقتو بهت نشون میدم رفتم رو اکانتش دیدم رفیقم زیرابمو میزد و میخواست مخش بزنه بعد کلی بد بیرا بارم میکرد 

بعد دوسال بهم زنگ میزد بلاک میکردم بعد با خط رفیقش میزنگید بلاکش میکردم بعد یکی از رفیقاش خدایی عین داداشم بود گفت ابجی پری میدونم اسم ممد بیارم منو هم بلاک میکنی گفتم چیشده محمد گفت چند وقتع حال روحیش بده تنها کسی که آرومش میکنع تویی گفتم بره عروس ننه اش خوشبحتش کنه گفت ابجی به قرآن بزار باهات بحرفه قانع ات کرد فرصت بده ثابت کنه دیدم عوض شده ولی اخلاقم جوری شده کوچیک ترین حرف رو اعصابم میره دعوا به پا میشه ن تنها اون برای همه اینجوری شدم