2777
2789

یعنی دیگه یازدهم معدلش برای کنکور حساب نشه

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

این حرفا رو میزنن از دایره خارجتون کنن توجه نکنید امکان برگشت نیست بچسبید به درس تون بقیه امتحانارو خوب بدید

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

از کجا میدونی

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

منم شنیدم قبل از این اتفاقا کلا دبیر فیزیکمون گف بهمون چن روز قبلم ک خبرش پخش شد ولی ت بخون ب این چیزا فک نکن من از خدامه برداشته شه چون یکی یکی دارم گند میزنم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
اره چون هیچکس نمیتونه پشت کنکور بمونه دیگه

الان من یازدهمم ینی تاثیر معدل واسه منم برداشته میشه؟؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
اره تا ۴۰۷ مثل سابق میشه از ۴۰۷ به بعد شرط معدل میشه هیچ برنامه ای براش نذاشتن یه کارت نتونستن بدن& ...

پس چرا الان برگزار کردن نهایی رو

بخدا من یه تصوری داشتم از نهایی وقتی رفتم پشمام ریخت از مدرسه عادی تر بود خیلی راحت تقلب میکنن اصلا انگار ن انگار مراقبا میبینن هیچچ خیلی حق کشیه ۶۰ درصدم تاثیرشه 

پس چرا الان برگزار کردن نهایی رو بخدا من یه تصوری داشتم از نهایی وقتی رفتم پشمام ریخت از مدرسه عادی ...

دیگه توسط سازمان سنجش و رئیس جمهور تصویب شد مجبورن که انجام بدن رئیس سازمان سنجش عوض بشه این وضعیتم درست میشه تا ۴۰ روز دیگه برش میدارن دیگه به ترمیم هم نمیرسه