2777
2789

پارسال تابستون من و مامانم داشتیم با ماشین بر می گشتیم خونه که متوجه شدیم یه آقای جوانی با ماشین افتاده دنبالمون هر جا می پیچیدیم اون هم میومد ، رسیدیم جلوی خونه اومد پارک کرد روبه روی ماشین ما برگشتم نگاهش کردم یهو انگار که هول کرده باشه گاز داد رفت تو کوچه پایینی ، وقتی خواستیم درِ خونه را باز کنیم دیدم دنده عقب گرفت و داشت نگاهمون می کرد تا چشمش افتاد به من گاز داد و رفت.😐 بنظرتون قصدش چی بود؟

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم هر چی بوده حس خوبی نمیده به آدم همش فکر می کنم دزدی و چیزی بوده اون پسره😂

واسه من تصادفی پیش اومد که طرف توی جاده بزرگراه و بیابون یهو اومد وسط جاده با پای پیاده اما بازم پنجاه درصد ما رو مقصر دونستن همش فکر می کنم طرف می خواسته خودشو بکشه این جور اومده جلوی ماشین

خانواده اش دست از سرم برنمی دارن و تعادل روحی ندارن با این که پلیس و در جریان قرار دادیم اما می ترسم 

حالم بده کلا اما مجبورم قوی باشم

نمیدونم هر چی بوده حس خوبی نمیده به آدم همش فکر می کنم دزدی و چیزی بوده اون پسره😂 واسه من تصادف ...

چ عجیب 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

عجیب اینکه من تو خونم نود درصد مواقع تنهام

چنباریم ترسوندنم 

ولی بازم دل از تنهایی نمیکنم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
فوت شد؟

نه چون تا حد توان سعی کردیم ردش بدیم خورد توی در راننده و آینه اما الان دوماهه که تو آی سی یو هست 

زخمای داخلی داره که نمیشه عملشون کرد باید خودشون خودشون رو ترمیم کنن و زمان می بره 

نه چون تا حد توان سعی کردیم ردش بدیم خورد توی در راننده و آینه اما الان دوماهه که تو آی سی یو هست&nb ...

انشاءالله زودتر سرپا بشه 

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون