2777
2789
عنوان

عاقااا چ خبرتونه همش چ س نالهه

141 بازدید | 10 پست

بابا کاربر قدیمی ام چند سال نبودم به صورت خاموش دنبال میکردم سر اون تاپیک خونبس دوباره دلم خواست بیام

توروخدا بذارید دو تا تاپیک خیانت و اینا بخونیم دلمون بازشه همش چ س ناله حال ندارم و فلان 😂😂 خب به ما چع برو ورزش کن حالت بیاد سرجاش صبح تا شب بیکار لم دادی یه وری جلو کولر معلومه وا میری دیگه خواهر من یاد همه بدبختیات ام میفتی 🚶🚶

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

با تاپیک خیانت دلتون باز میشه؟

شماها دیگه کی هستید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
تاپیک خیانت بخونی دلت باز شه؟    

والا آخه نمیذارن به مشکلات اساسی تر برسیم همش تاپیک مسخره بازی کات کردم و شوهر گیر نمیاد و فلان 🚶🚶

معلوم از اون دسته هایی هستی که از  بدبختی یکی   خوشحال میشی  

نه خودم هم بدبختم خب ولی درست نیست آدم بدبختیا و سختیا و انرژی منفی تو جامعه انتشار بده

گرگ هم به گله‌ی خودش رحم می‌کنه. شما با اینکه دیگران خیانتو درک کنن سرگرم میشی؟ یعنی این تنها سرگرمی شماست؟ خب وارد سایت نشو. در ضمن سایت پر از این ماجرا هاست. متاسفم براتون با این طرز فکر

💜🍓🍄☃️

گرگ هم به گله‌ی خودش رحم می‌کنه. شما با اینکه دیگران خیانتو درک کنن سرگرم میشی؟ یعنی این تنها سرگرمی ...

صرفا جهت اطلاع گرگا با چشم باز میخوابن که بقیه گرگا نخورنشون 😂

نگفتم سرگرم میشم ولی هر چی امروز خوندم همش این بود که حال ندارم و حوصله ندارم و فلانم و اینا خب گفتم حال نداری برو ورزش بذارید یکی که واقعا نیاز به کمک داره تاپیکش دیده بشه منظورم این بود