2777
2789

چیز خاصی نداره

بنظرنمیاد خوشمزه باشه

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت کوبیده ی ابگوشت ظهر

وای من خیلی وقته ابگوشت نخوردم

خیلـــــــــــــــــــیی دلم میخواد

کی قسمت میشه بخورم خدامیدونه

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
این با قارچ بود با سوسیسم داشت ولی من کلا قارچ دوست دارم 

👍

وای من خیلی وقته ابگوشت نخوردم خیلـــــــــــــــــــیی دلم میخواد کی قسمت میشه بخورم خدامیدونه

من برای اولین بار امروز درست کردم 🙈🙈🙈🙈 

ببخش باعث شدم هوس کنین 

برای فردا بپزین خب

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
چقدر هوسیهات زیاد،شد یهو😂

کاملا معلومه که شکمو نیستم 

اصلا هم  تپل  نیستما

منو باربی کم اشتها صدا میکنن

😂😂😂😂

دو کیلو دیگه اضافه کنم ترکیدم 

امروز موقع ورزش اینقدر بهم فشار اومد که همش به خودم میگفتم کوفت بخوری 

ببینین من چیکار کردم   سمبوسه درست کردم کنارش ازایناهم درست کردم..حالا دلم ازش نمیخاد   & ...