2777
2789
عنوان

عروسمون گفت مادربزرگتون نیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 104 پست
اخه وقتی کمکی باشن خوبه دیگه وقتی بچه بدنیا بیاد طبیعی مهمون بعد بچه ها اوایل همش خوابن که

کجا خوابن پسر من ۴ ماهشه بخدا قسم سر جمع یساعت نخوابیده  امروز اتفاقا بچهای کولیکی همون ماهای اول پدر در میارن انقد رو پام تکون دادم جغجغه تکون دادم مچ دستوپام از درد بیحس شده تا میزارمش زمین چنان گریه میکنه بیا ببین

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تو این شرایط با خانواده همسر چه طور تا میکنین؟؟

واقعیتش اوایل خیلی میومدن من خودم بعد دنیا امدنش هیچ جا نمیرم جز خونه مادرم ماهی یبار در حد سر زدن دیگه جوری شده دیگرانم میدونن وضعمونو نمیان دیگه

دقیقااااااا   آخه میدونی جلو داداشم یه جور دیگس چون مثل سگکگگ می‌ترسه ازش     وقتی شو ...

اگه ازش میترس حتما بگو که با اخرش باش به مامانت بی احترامی کنه و بعدش دو رو بازی درمیاره 

این مشکل ۹۰ درصد خانوماس🤦‍♀️فقط شوهر میخوان خیال دارن طرف خانوادش بزاره دم در ترجیحن مهمونی نیان رفت و اومد نباش 

نمیشه خو

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️
خب لاقل میرید هم شب رو نمونین جمعه بره شنبه برگزده؟  حق بدین سخته با بچه کوچک مهمونداری

گقت که شهرستان هستن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
واقعیتش اوایل خیلی میومدن من خودم بعد دنیا امدنش هیچ جا نمیرم جز خونه مادرم ماهی یبار در حد سر زدن د ...

عمه و خاله ی بچه دلتنگ بشن بائو چیکار کنن ؟ترخدا با عمه ها توب باشین ماها جونمون رو میدیم واسه برادرزاده هامون 😭

خوب چرا می مونید اونجا یه ساعت یا دو ساعت برید بر گردید 

عروستون به هر دلیلی شرایط پذیرایی نداره 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
کجا خوابن پسر من ۴ ماهشه بخدا قسم سر جمع یساعت نخوابیده  امروز اتفاقا بچهای کولیکی همون ماهای ا ...

اخی عزیزم خدا بهت صبر بده بچه کولیکی خیلی سخته براش تاب ننو خرید؟خیلی جوابه برا کولیکیاس

صدا سشوار و جاروبرقی و ....هم امتحان کن شاید کمتر بی قراری کنه

گقت که شهرستان هستن

گفتن ۶ ساعت راهه میتونن صب ۵ ۴ در بیان تا ۹ ۱۰ میرسن ناهارو میخورن تا عصرم دورهمی طرفای شبم در بیان 

اگه ازش میترس حتما بگو که با اخرش باش به مامانت بی احترامی کنه و بعدش دو رو بازی درمیاره  این ...

اره دقیقا شوهرتو باید با خانوادش بخوای 

اره رفتم میخوام بگم مامان به خاطر حرفت نیومد 

اره دقیقا شوهرتو باید با خانوادش بخوای  اره رفتم میخوام بگم مامان به خاطر حرفت نیومد

بزار برا وقتی که داداشت بود تنها نگو بعدا برات بد میشه حرفردرست میکنه