2777
2789
عنوان

عروسمون گفت مادربزرگتون نیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 104 پست
خب لاقل میرید هم شب رو نمونین جمعه بره شنبه برگزده؟  حق بدین سخته با بچه کوچک مهمونداری

تاحالا از ما کسی خونه داداشم نرفته جز خودمون    حالا یه شی پیرزن بره خونش چی میشه؟؟؟؟نمیفهممش واقعه

چقد بدم از همچين ادمایی دو رویی میاد شمام هروقت داداشتون بود پیشش یا لحن خودش اروم دلسوز بگو فلانی راستش دل مامانم شکسته و فلان حتما حتما قضیه رو بگو اون مار افعی برا خودش میگه شوهرس اره اینا نیومدن خونه من مامانت قهر 

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خودتون یروز بچه دار شید بفهمید مهمونداری با بچه چقد سخته خودتون بشورید و بپزیدم بازم مرتب کردن و کارای خونه بعدش با میزبانه خودشم شب موندن که داستانی داره بخصوص بچه رفلاکسیو کولیکی داشته باشی فاجعه اس  

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
همیشه یکی دوساعت برید برگردید. نه غذا بزارید نه ظرف بشورید. احتراماتونم حفظ میشه. چه اصراریه شب مون ...

خوب آدم شهر دیگه نمیتونه بره دو ساعته برگرده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
کاش خودتون یروز بچه دار شید بفهمید مهمونداری با بچه چقد سخته خودتون بشورید و بپزیدم بازم مرتب کردن و ...

خدایی شما یه پیرزن ک بیاد دیدن بچه راه نمیدید 

ما که رسم داریم میان دیدن بچه کادو هم میدن یه چیزای عرف باید باش نمیشه که بگه من بچه زایدم کسی از این خیابونم رد نشه اخه 

الان شما دوتا خواهر چرا میخواید برید  سبک نباشید !

برگشته گفته با شما راحتم و اینا  از نظر آشپزی گفته 

مثلا منظورش اینه به ما میتونه املت بده ولی جلوی مامان‌بزرگم نمیتونه 

غلط کردهههه ما ۲ روز میریم برمیگردیم  اونم بخاطر دیدن بچه   

به مامانم گفته من با شما راحتم و اینا 

ما نریم فکر میکنه کم آوردیم   مگه خونه اونه؟

برگشته گفته با شما راحتم و اینا  از نظر آشپزی گفته  مثلا منظورش اینه به ما میتونه املت بد ...

حتما حتما برو چرا نری خونه داداشت از حرص 🤣برو یه هفته هم بشین چشش دراد کارام از هر ده تا ۵ تاشو بیشتر نکن 

خدایی شما یه پیرزن ک بیاد دیدن بچه راه نمیدید  ما که رسم داریم میان دیدن بچه کادو هم میدن یه چ ...

راه میدم در حد سر زدن پسر من این مدت  ی بلایی سرم اورده با همه قطع رابطه کردم فرصت سرویس رفتن ندارم ب این فکر میکنم که ۵ ۶ نفر بیان خونمون شبم بمونن برام واقعا کابوسه با این بچه  مهمون هرچقدم بشوره بپزه میزبان باید بالاسرش باشه 

کاش خودتون یروز بچه دار شید بفهمید مهمونداری با بچه چقد سخته خودتون بشورید و بپزیدم بازم مرتب کردن و ...

یعنی ما که فاصلمون ۶ ساعته  حق نداریم بخاطر برادر زاده ۳ مهمون بریم ۲ روزه برگردیم؟؟؟به خدا جونمون در میره براشون  مامان و بابام از هیچی دریغ نکردن تا توان داشتن و از دستشون برمیومده کمک کردن  ولی نمیدونم چرا اینطوری میکنه

راه میدم در حد سر زدن پسر من این مدت  ی بلایی سرم اورده با همه قطع رابطه کردم فرصت سرویس رفتن ن ...

اخه وقتی کمکی باشن خوبه دیگه وقتی بچه بدنیا بیاد طبیعی مهمون بعد بچه ها اوایل همش خوابن که

یعنی ما که فاصلمون ۶ ساعته  حق نداریم بخاطر برادر زاده ۳ مهمون بریم ۲ روزه برگردیم؟؟؟به خدا جون ...

منم گفتم امیدوارم یروز خدا بهتون بچه بده بفهمین چی گفته چی میگم بخدا دوساعته پسرمو انقد رو پام تاب دادم مچ پام درد میکنه دائم در حال نق نق و بیقراری شاید بچش مثل پسر منه 

حتما حتما برو چرا نری خونه داداشت از حرص 🤣برو یه هفته هم بشین چشش دراد کارام از هر ده تا ۵ تاشو بیش ...

دقیقااااااا   آخه میدونی جلو داداشم یه جور دیگس چون مثل سگکگگ می‌ترسه ازش     وقتی شوهرت رو دوست داری بائد به خانوادش هم احترام بزاری  نمیشه که بگی نه خانوادش رو نمیخام