2777
2789
عنوان

تجربه خرید از دی.جی کالا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 27 پست

هزینه ارسال بالاست

مشکل توی بسته بندی محصول داره ، نظارت هم روی بسته بندی ندارن..

یبار کارتن له شده به دستم رسید ، محصول سالم بود!

یبارم بخاطر اینکه خوب روی کاراتن رو چسب نزده بودن برچسب ناخنایی که سفارش داده بودم داشت از داخل کارتن میومد بیرون

یبارم پنج مدل قلم‌طراحی سفارش دادم پنج مدل متفاوت بودن ، دوتاش شبیه هم فرستادن..

🤸🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه ارسال بالاست مشکل توی بسته بندی محصول داره ، نظارت هم روی بسته بندی ندارن.. یبار کارتن له شد ...

چقدره هزینه ارسال؟

پس اینجوری بهتره ک از پیجی ک میشناسم سفارش بدم

هزینه ارسال بالاست مشکل توی بسته بندی محصول داره ، نظارت هم روی بسته بندی ندارن.. یبار کارتن له شد ...

یه دفه هم بسته‌ام رو نفرستاده بون به آدرسی که داده بودم 

به پست تحویل داده بودن

چند بار رفتم و اومدم تا پست بسته رو داد

میگفتن بسته ای به نام شما به ما ندادن

🤸🏻‍♀️

شوهرم چن بار سفارس داد. خدایی سالم و خوب بود

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

چقدره هزینه ارسال؟ پس اینجوری بهتره ک از پیجی ک میشناسم سفارش بدم

اگه از پیج مطمئنی از همونجا سفارش بده

حواست باشه زیاد کوچیک یا بزرگ نشه برات

یا یه جنس دیگه نفرستن

مثلا توی خرید ایترنتی هرچیزی ممکنه پیش بیاد ، رنگ فرق کنه ، کوچیک باشه ، بلندتر باشه ، جنس پارچه فرق کنه و چیزای دیگه..

🤸🏻‍♀️

اگه از پیج مطمئنی از همونجا سفارش بده حواست باشه زیاد کوچیک یا بزرگ نشه برات یا یه جنس دیگه نفرستن ...

نه عزیزم مطمئنم..فقط چون اختلاف قیمتش با دی.جی کالا ۱۰۰ بود گفتم شاید پیجه گرون تر میده..آخه تو نظرات هم بودن کسایی ک سفارش دادن از دیج.ی و گفتن اینستا گرون تر دیدن قیمتو..منم موزن میخام عزیزم چون وسیله برقیه گفتم سالم برسه دستم

خواهش میکنم راستی برای خریدای من که هر موقع یه اتفاقی میفتاد ولی خواهرم بیشتر از دیجیکالا خرید میک ...

😅هرکیو و شانسش من خداروشکر هربار اینترنتی خرید میکردم راضی بودم بار اول بود میخاستم از دی.جی چیزی بگیرم