2777
2789
عنوان

می خوام برم ولی 🥺

217 بازدید | 25 پست

سلام خوبید. من دلم برا بابام می سوزه تو این اوضاع اقتصادی با خرج دانشگاه من ووووو

می خوام برم سرکار ولی به دلیل اینکه چادری هستم هر جایی نمیشه برم و بعضیا جا ها قبول نمی کنند.

یک کار دانشجویی انجام میدم پرسش نامه پر می کنم ولی زیاد پول نداره و دائم نیس و دکتر که باهاش کار می کنیم متاسفانه متاسفانه دیر پول میده ولی رزومه سازی میشه. رشتم روانشناسی هست. دارم کارگاه شرکت می کنم و هزینه میکنم تا مدرک بگیرم برم مهد کودک و از طرفی با مدیر گروه مچ شدم و قرار اونم یک کار مثل  همون پرسش نامه برام درست کنه و کارهای دانشجویی ریز ریز انجام میدم ولی یه کاری می خوام که بتونم یه حقوق حداقلی بگیرم و کم تر پدرم اذیت بشه. چه کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی خوام برم فروشندگی وووو😢

فروشندگی اتفاقا با چادر سخت

منشی خوب یا معلم بشید، همون مهدکودک هم خوب، کلا دنبال محیطی باشید که خانم‌ها کار میکنن مثل تاکسی‌هایی که اینترنتی( یادم نیست شمارش) که همه خانم‌اند وقتی تماس میگیری

ترم چندمی عزیزم  هر روز دانشگاهی ؟  من دانشجو که بودم ترم‌های آخر رو طوری واحد گرفته بود ...

عزیزم مشکل این نیس من الان سه شنبه بعد از ظهر خالیمو چهارشنبه و پنج شنبه و دوشنبه بعد از ظهر مشکل این نمیدونم چه کار کنم ؟ ترم دوم

به نظرم از حیطه کاری خودت فاصله نگیر 

اینکه الان بخوای بعد این همه هزینه و زحمت تازه بری فارکس یاد بگیری یا بری فروشندگی و ...حیفه. 

اگر بتونی کارآموزی توی مدارس یا مهدکودک‌ها رو شروع کنی هم برات سابقه میشه هم یه حقوقی هم میدن و نهایتا همونجا هم انشالله شروع به کار می‌کنی