2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این دوره درس بدرد نمیخوره مگر اینکه از قبل پولدار بوده باشی

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

با هرکاری میشه ...ولی درس خوندن ب نظرم راحت ترینش هس از نظر جسمی حداقل چون وقتی کار میکنی جسم و روحت درگیره ولی درس خوندن فقط روح و ذهنه 

ولییییییی هیچکس نمیتونه بگه بهترین راه چیه 

روشی رو انتخاب ک باهاش راحتی..و الکی خودتو برای درس خوندن اذیت نکن چون حدس میزنم چون فکر میکنی موفق نشدی انگیزه نداری...

دختر فقط با عقل درست می‌تونه آینده داشته باشه

رشته تحصیلی درست

ازدواج خوب

انتخاب شغل مناسب

بستگی به وضعیتت داره ولی خیلیا درس خوندن و چیزی نشدن

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

اگه علاقه داری درس بخون .... ولی خیلیا رو دیدم با لیسانس کارگری میکنن ... بخوای جای استخدام شی پارتی میخواد ... همون برو ی حرفه ای یاد بگیر که میدونی آینده داره پولللل

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید