2777
2789
عنوان

عروس هلندی دارم کمکم کنید

203 بازدید | 20 پست

۳ تا عروس هلندی بزرگ و دو تا جوجه دارم از نگهداریشون خسته شدم مسافرت رفتنمون سخت شده چون کسی نیست ازشون مواظبت کنه باید ببرمشون همش.گذاشتمشون واسه فروش..میترسم بچه هام و خودم اذیت بشیم بعدش. دو دلم بنظرتون بفروشم یا پشیمون میشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه چهار سالی میشه دوتا دارم همونا رو همه جا مسافرتم میبرم بیشتر باشن سخته

منم دوسه سالی میشه دارم و میبرم با خودم همه جا اما دیگه توان ندارم نمیدونم چرا . به ماده خیلی وابسته ام خیلی مهربون و  نازه

میترسم بچه هام ببینن و دوباره بگن بیار و پشیمون بشن

اره اینم هست 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

باور کن پشیمون میشی اونام افسرده میشن جاشون عوض میشه

خودم فرار کرد تا یکماه فقط گریه میکردم 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

منم دوسه سالی میشه دارم و میبرم با خودم همه جا اما دیگه توان ندارم نمیدونم چرا . به ماده خیلی وابسته ...

من پارسال زیاد داشتم یهو شدن ۱۱ تا خیلی خسته بودم کم کم رد کردم هرجور حساب کردم دیدم دوتا بیشتر نمیتونم نگه دارم نر من از تخم که دراومد خودم باسرلاک بزرگ کردم حرفامو یاد گرفت و تکرار کرد اینو نگه داشتم.ماده هم سرلاکی خودم بزرگ کردم اینم نگه داشتم ولی نزاشتم جفت بشن باهم رفیقن.زیادم از قفس درنمیارم منم وابسته م نمیتونم اینام رد کنم